Profesorul Marius Semeniuc, unul dintre suspecții din dosarul de trădare instrumentat de DIICOT, a fost dat în urmărire generală

2.546 de vizualizări
Sursa foto: Facebook / Marius Semeniuc
Marius Semeniuc, profesor de limbi slave și unul dintre suspecții din dosarul de trădare instrumentat de DIICOT, a fost dat vineri în urmărire generală de Poliție, semnalează G4Media.ro. Curtea de Apel Bucureşti a dispus, joi noaptea, arestarea preventivă a lui Marius Semeniuc și a lui Adrian Robertin Dinu, ambii membri ai organizaţiei Comandamentul ”Vlad Ţepeş”. Ei sunt acuzaţi de trădare şi legături cu agenţi ai Rusiei.

El a fost căutat de poliție pentru a fi dus în arest preventiv, dar nu a fost găsit.

El a studiat la Institutul de Stat al Limbii Ruse Pușkin din Moscova și a absolvit Jurnalism la Universitatea de Nord Baia Mare și Filologie la Universitatea ”Babeș Bolyai”.

Semeniuc este profesor de limbi slave la Liceul Tehnologic ”Poienile de Sub Munte” și la Liceul Tehnologic ”Marmația” din județul Maramureș, a declarat pentru G4Media Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

El se prezintă drept director al Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Citește și:
Cine este Marius Semeniuc, unul dintre suspecții reținuți de DIICOT pentru trădare: Cu studii la Moscova, profesor la două licee din Maramureș, susținător al Rusiei Mari, alături de Sergiu Mihalcea care în 2024 coordona Comisia pentru apărarea identității naționale din AUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Schimbări intempestive la BAC și Evaluare Națională 2019: Teste grilă introduse în subiectele de bacalaureat și de final de clasa a VIII-a – Oficial

Modificare intempestivă la examenele de anul acesta. Testele grilă intră în subiectele de Bacalaureat 2019 și Evaluare Națională 2019, fără nicio dezbatere publică. Ministerul Educației a modificat structura subiectelor chiar…
Vezi articolul

Profesorii au dat peste 120 de alerte din școlile lor, în doar 24 de ore, pe HartaEdu, platforma care, în premieră în România, oferă profesorilor și membrilor societății civile posibilitatea să semnaleze urgențele din Educație. Cum funcționează (P)

Probleme de conectivitate sau lipsa tehnologiei necesare educației digitale, instituții fără sursă de apă autorizată, fără grupuri sanitare sau săli de sport, ori nevoi punctuale ale sălilor de clasă, ale…
Vezi articolul

DOCUMENT Mai mulți istorici protestează față de „cenzura” prin care se limitează accesul liber și neîngrădit la Arhivele Naționale: „Crimele trecutului nu pot fi acoperite prin acte administrative” / „Reprezintă un reflex care apropie România de regimurile dictatoriale”

Mai mulți istorici semnează o scrisoare deschisă prin care protestează împotriva deciziei administrative adoptate de Arhivele Naționale ale României, prin care se limitează accesul liber și neîngrădit, la documentele ce…
Vezi articolul

Bursele de excelență pentru elevii de la școli private, neplătite la aproape două săptămâni de la termenul impus de Ministerul Educației. Între timp, 8.500 de elevi cu medii generale sub 5 au primit sute de lei burse de merit

La aproape două săptămâni de la termenul impus de Ministerul Educației pentru plata burselor școlare pe noua lege a educației, elevii de la școlile și liceele private nu și-au primit…
Vezi articolul