Programul „școală după școală” începe în toamnă, în Sectorul 6

4.366 de vizualizări
Foto: © Annanahabed | Dreamstime.com
Consiliul Local a Sectorului 6 a aprobat, marți, demararea programului „școală după școală” în sector, pentru anul școlar 2022 – 2023, anunță primarul Ciprian Ciucu.

Programul va asigura personal pentru minim 3 ore pe zi pentru activități de educație complementare activității didactice și pentru servirea mesei.

„La cererea părinților pentru minim 50% dintre elevii înscriși într-o grupă, unitățile școlare vor asigura activități educative și supravegherea elevilor până la ora 18:00, costul serviciilor aferente fiind accesibil și suportat de către părinți. Acest cost va fi de maximum 250 de lei pe lună și va scădea dacă numărul de copii care vor participa la programul prelungit este mai mare”, precizează primarul Sectorului 6.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Foto: © Annanahabed | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Școlile se vor redeschide în condiții normale și nu avem în vedere suspendarea cursurilor, trecerea în regim online sau în sistem hibrid, anunță Ministerul Educației / Ligia Deca: Nu încurajăm în niciun fel neparticiparea la cursuri

Școlile se vor redeschide în condiții normale și nu avem în vedere suspendarea cursurilor, trecerea în regim online sau în sistem hibrid, potrivit unui anunț al Ministerului Educației. „Nu încurajăm…
Vezi articolul

Abonamentele la internet pentru o treime din cele 250 de mii de tablete cumpărate de Ministerul Educației pentru elevi, în pandemie, au expirat. Încă 100 de mii expiră luna viitoare. Dispozitivele nu mai pot fi folosite decât în zone Wi-Fi / Sorin Ion: Am putea să lăsăm școlilor posibilitatea contractării de abonamente de internet

Achiziția de tablete în primele luni din pandemie a trimis în școlile din România circa 250 de mii de dispozitive cumpărate de Ministerul Educației prin Oficial Național de Achiziții Centralizate,…
Vezi articolul

VIDEO Ligia Deca: Cea mai eficientă investiție pe care o putem face în educație este în profesori. Proiectul PROF este foarte important în regândirea carierei didactice și sprijinirea profesorilor din toată țara / Presupune formarea a 28.000 de cadre didactice în următorii doi ani

Cea mai eficientă investiție pe care o putem face în educație este în profesori, a declarat consilierul prezidențial Ligia Deca, la conferința de lansare a proiectului PROF. „Este un proiect…
Vezi articolul