DOCUMENT Raluca Turcan: Din 26 noiembrie nu mai sunt bani de alocații pentru copii – Economedia

4.162 de vizualizări
Creștere organică a finanțării educației
Foto: Pexels.com
Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a transmis un mesaj dur conducerii partidului, afirmând că Florin Cîțu ar trebui să-și depună demisia, împreună cu echipa de negociere cu PSD, care s-au „milogit” la Marcel Ciolacu să prindă un colț de pâine. Într-o comunicare către colegii din BPN obținută de G4Media.ro, Raluca Turcan îl acuză pe Florin Cîțu că este dispus să joace la poker până și banii de pensii, precizând că de o lună îi spune că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și alocații.
  • Amintim că, pe 26 octombrie, Sorin Cîmpeanu a declarat că vor fi probleme cu plata salariilor profesorilor începând cu luna decembrie, dacă nu se va putea face o rectificare bugetară. Întrebat joi, 28 octombrie, ce se va întâmpla cu profesorii dacă nu își vor primi banii, premierul Florin Cîțu a spus că se pot aloca resurse prin intermediul Fondului de rezervă la dispoziția Guvernului.

Raluca Turcan le transmite colegilor din BPN că nu va participa la ședință, pentru că i-a fost deturnat votul o dată și nu vrea să se mai întâmple acest lucru.

„Mandatul lui Florin Câțu nu a fost decât un șir de minciuni, greseli și jocuri personale. As spune ca e de domeniul patologicului. Florin, iti imaginezi ca nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toti se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus pana acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un sir de minciuni. Și nu numai de minciuni dar și de lipsa de responsabilitate! Florin, ești dispus sa joci la poker pana și banii de pensii. De mai bine de o luna ma tin de capul tău și-ti spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postările de pe facebook”, afirmă Raluca Turcan, ministru al Muncii în Guvernul Cîțu.

Citește mai mult pe Economedia.

2 comments
  1. Ralucăi Turcan îi fuge scaunul de sub fund și s-a enervat. În țara asta pensiile și alocațiile, așa mici cum sunt, au venit mereu. Cu economia, cu investițiile stăm mai prost. Dar nu-i nimic, ne mai împrumutăm.

  2. Ați papat tot,nu?Nu-i problema dacă nu mai sunt bani o sa va luam pe voi la cercetat ce bani aveți,în ce conturi din străinătate, proprietăți pe numele rudei x,prietenului x,prietenul prietenului.Stim ca de ceva vreme sifonati bani prin intermediul cetățenilor străini din x tara care are afaceri fictive dar ii găsim și pe ăia. Banii au miros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Trecerea inspecțiilor școlare la agenția care acreditează și evaluează școlile și grădinițele, criticată de Vasile Dîncu, vicepreședinte PSD / Modificările posibile la proiectele de lege Deca

Trecerea inspecțiilor școlare la agenția care acreditează și evaluează școlile și grădinițele este criticată de Vasile Dîncu, vicepreședinte PSD, după cum a declarat joi, 9 februarie, într-o dezbatere organizată în…
Vezi articolul

ULTIMA ORĂ „Pe această ofertă, mâine va fi grevă generală” – Marius Nistor, FSE, după negocierile de la Guvern / Ce se întâmplă cu încheierea anului școlar, examenele? Simion Hăncescu, FSLI: Guvernul trebuie să răspundă la această întrebare, nu noi

Oferta Guvernului îi nemulțumește pe liderii sindicali care au fost prezenți la negocierile de la Palatul Victoria duminică după-amiaza. Marius Nistor și Simion Hăncescu, președinții federațiilor sindicale, au anunțat că,…
Vezi articolul