Redactorul-șef al publicației Novaia Gazeta, Dmitri Muratov, își scoate la licitație Premiul Nobel pentru Pace pentru a strânge bani pentru refugiații ucraineni

283 de vizualizări
Dmitri Muratov / Sursa: Captura Youtube – Nobel Prize
Redactorul-șef al publicației Novaia Gazeta, Dmitri Muratov, a anunțat că a luat decizia de a-și dona  Premiul Nobel pentru Pace către refugiații ucraineni, se arată pe site-ul redacției pe care o conduce.

„Novaia Gazeta și cu mine am decis să donăm medalia Premiului Nobel pentru Pace 2021 Fondului ucrainean pentru refugiați. Sunt deja peste 10 milioane (de refugiați – n.r.). Vă rugăm să răspundeți caselor de licitații care au scos la licitație acest premiu faimos în lume”, a afirmat Muratov.

De asemenea, Novaia Gazeta prezintă o serie de măsuri care ar trebui luate în prezent pentru a combate mai eficient criza refugiaților și războiul din Ucraina.

Citește articolul complet pe G4Media.ro


2 comentarii
  1. Haideți, băieți, că se poate! ignorați-l pe piticul atomic! Aruncați-l la gunoi pe omnipotentul criminal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Telenovela Educație-Sănătate privind testele de salivă continuă. Ordinul de ministru comun trebuie modificat săptămâna aceasta. Cîmpeanu: „Astăzi voi avea o întrevedere cu ministrul Sănătății / După ce vom lămuri lucrurile, voi anunța ce este de anunțat”

Ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății urmează să fie modificat din nou zilele acestea, iar printre modificări se va regăsi și o directivă privind cine are responsabilitatea de a…
Vezi articolul