Repetarea anului școlar afectat de pandemie a fost introdus ca opțiune pentru elevii din Berlin

1.846 de vizualizări
Distanțare la ore la o un liceu din Kehl, Germania / Sursa: einstein-kehl.de
Anul școlar afectat de pandemie va putea fi repetat de elevii școlilor din Berlin, după ce parlamentarii au votat în unanimitate să modifice legea educației, relatează Digi24, citând The Guardian.

Părinţii elevilor care vor opta pentru varianta repetării anului școlar trebuie să facă o cerere scrisă conducerii unităţii de învăţământ şi să discute în prealabil cu un reprezentant al şcolii pentru a stabili care sunt cele mai bune opţiuni pentru copilul lor.

Legea se aplică copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, de la clasa I până la clasa a X-a. Într-o declarație comună recentă, mai mulți directori de școală s-au opus acestui plan, spunând că se tem de o „catastrofă organizațională”.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Doamne, prosti nemtii astia! sa vezi ce le scade gradul de cultura, acum! pai daca nu au avut si ei un campeanu la educatie! le facea rost imediat de niste remediale, ii punea pe roate una doua. si mai manca si gura lor niste milioane de euro aruncate de UE…Pfiu…ce ti-e si cu nemtii astia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Italia întărește restricțiile pentru a 3-a oară în două săptămâni, extinde predarea online la trei sferturi din liceeni, dar ține deschise grădinițele, școlile primare și gimnaziale

Guvernul italian a anunțat, duminică, cea de-a treia rundă de măsuri de urgență din ultimele două săptămâni, în efortul de a ține sub control situația epidemiologică aflată în continuă deteriorare.…
Vezi articolul