Rezolvarea subiectelor la matematică pedagogic, simulare BAC 2023, făcută de profesoara Florentina Pavăl

3.235 de vizualizări
Foto: © Aprescindere | Dreamstime.com
Subiectele pe care le-au primit la matematică elevii de clasa a XII-a de la filiera vocațională, profilul pedagogic, specializarea învățător-educatoare, au fost rezolvate pentru Edupedu.ro de profesoara Florentina Pavăl. Vezi mai jos rezolvarea.

UPDATE: Subiectele și baremele de corectare de la Matematică, simulare BAC 2023, publicate de Ministerul Educației

Vezi aici subiectele la Matematică – Pedagogic, specializarea învățător-educatoare, simulare BAC 2023.

Marți, 28 martie, liceenii de clasa a XII-a au susținut proba obligatorie a profilului: Matematică sau Istorie. Proba a început la ora 9, iar timpul de lucru a fost de 3 ore.

FOTO Vezi mai jos rezolvarea profesoarei Florentina Pavăl:

Miercuri, 29 martie, elevii susțin proba la alegere a profilului şi specializării, iar pe 30 martie este programată proba la limba și literatura maternă.

Florentina Pavăl predă matematica de peste 30 de ani la Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni. Aceasta este cunoscută pe rețeaua de socializare TikTok drept “Profa de mate cool”, având un cont pe care postează videoclipuri explicative despre matematica de gimnaziu și de liceu. EduPedu.ro a realizat un interviu cu Florentina Pavăl în martie 2021.

Foto: © Aprescindere | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

O singură medie pe an, din notele pe care elevul le primește pentru evaluarea periodică și evaluarea ritmică, care nu se rezumă doar la teste – propunerile Consiliului Național al Elevilor pentru modificarea ROFUIP / Robert Avram, președintele CNE: Trebuie să formăm cadrele didactice în așa fel încât să poată depăși bariera subiectivismului în evaluare

„Propunerea pe care am făcut-o în Comisia de Dialog Social atât alături de reprezentanții părinților, cat și de alți parteneri de dialog social a fost aceea a încheierii unei singure…
Vezi articolul