Subiecte Matematică pedagogic, specializarea învățător-educatoare, simulare BAC 2023

16.814 vizualizări
Foto: captură – subiect
Elevii de clasa a XII-a care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică, adică cei de la filiera vocațională, profilul pedagogic, specializarea învățător-educatoare, au avut de rezolvat 3 subiecte, fiecare având 30 de puncte. Se acordă 10 puncte din oficiu.

UPDATE: Subiectele și baremele de corectare de la Matematică, simulare BAC 2023, publicate de Ministerul Educației

Timpul de lucru pe care liceenii l-au avut la dispoziție a fost de trei ore. Fiecare subiect a avut câte 6 exerciții fiecare. Vezi mai jos ce subiecte au avut de rezolvat elevii.

Miercuri, 29 martie, elevii susțin proba la alegere a profilului şi specializării, iar pe 30 martie este programată proba la limba și literatura maternă.

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați, scrie pe edu.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Aproape jumătate dintre elevi au luat note sub 5 la probele de matematică de la simularea de Evaluare Națională 2022 și BAC 2022, organizate de Inspectoratul școlar Constanța / Elevii au cunoștințe lacunare la algebră și geometrie necesare rezolvării exercițiilor, raportează ISJ

Probele de matematică le-au creat dificultăți atât elevilor de clasa a VIII-a cât și celor care termină liceul și se pregătesc pentru a susține BAC-ul, arată rezultatele publicate de Inspectoratul…
Vezi articolul