Șefa ISJ Argeș a fost demisă de ministrul Educației, după scandalul în care a fost acuzată că a înscris elevi de liceu în partid / Era din tabăra Orban

974 de vizualizări
Sursă foto: concretmedia.ro / Elena Liliana Murguleț
Elena Murguleț a fost demisă, luni, de ministrul Educației, din funcția de inspector școlar general al județului Argeș, informează epitesti.ro. Noua șefă a ISJ Iași este Alina Manea, directoarea Colegiului Național „I.C. Brătianu”, mai spune sursa citată.

UPDATE: Ministrul Sorin Cîmpeanu, despre caz: “Pe borderourile de vot de la alegerile interne PNL din județul Argeș există elevi înscriși care au votat, având vârsta mai mică de 18 ani”, a susținut oficialul la conferința de presă de vineri, 9 iulie.

Amintim că senatoarea PNL Alina Gorghiu a cerut zilele trecute demiterea ”de urgență” a inspectoarei, acuzând-o că ar fi înscris elevi de liceu în partid.

Contactată de EduPedu.ro, Inspectorul Școlar General Elena Murguleț a negat acuzațiile: “Vă spun că sunt mai mult decât sunt siderată. Eu sunt un om care prețuiește copilul, elevul. Eu nu amestec lucrurile. Dacă doamna preia informații pe care nu le poate proba, pe care nu le poate asocia cu mine, atunci este o problemă”.

Motivul acuzațiilor lansate de Alina Gorghiu, crede Elena Murguleț, este că “suntem așezați în perspective diferite, sunt alegeri interne în partid, cu siguranță în echipe diferite și cum n-a putut să îmi găsească neconformități cu ce fac eu la inspectorat, au găsit de cuviință să îmi arunce pe spate lucruri de genul acesta”.

Sursă foto: concretmedia.ro / Elena Liliana Murguleț

Citește și:
Inspectorul școlar din Argeș, Elena Murguleț, despre acuzațiile Alinei Gorghiu că ar fi înscris elevi în PNL: Sunt alegeri interne în partid, suntem în echipe diferite și cum n-a putut să îmi găsească neconformități cu ce fac eu la inspectorat, a găsit de cuviință să îmi arunce pe spate lucruri de genul acesta
Bătălia internă din PNL: Alina Gorghiu cere demiterea ”de urgență” a inspectoarei școlare din Argeș, acuzată că a înscris elevi de liceu în partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like