Selly: Școala nu te învață acest real life knowledge, nu te învață ce e o Ordonanță de Urgență, nu te învață toate cuvintele pe care le auzi la televizor. E normal ca tinerii să fie deconectați

1.609 vizualizări
SURSA: www.stirileprotv.ro
Andrei Selaru, cunoscut drept vloggerul Selly, unul dintre cei mai populari tineri din mediul online, a vorbit despre importanța Educației și a Școlii în viața adolescenților și a tinerilor într-un interviu acordat lui Vitalie Cojocari, corespondent al Știrilor PROTV. Selly susține că ”e normal ca tinerii să fie deconectați de spațiul socio-politic pentru ca ei nu au experiență”, fiindcă școala îi ”pregătește pentru trecut și nu pentru viitor”.

Iată un fragment din interviul acordat ȘtirileProTV.ro:

(Discuția dintre reporter și vlogger era despre protestele la care Selly a participat și despre implicarea sa civică.)

Vitalie Cojocari: ”De ce nu se implică tinerii?”

Selly: ”Ei trebuie să înțeleagă toate astea. Școala nu te învață acest real life knowledge, nu te învață ce e o Ordonanță de Urgență, nu te învață toate cuvintele pe care le auzi la televizor. E normal ca tinerii să fie deconectați de spațiul socio-politic pentru că ei nu au experiență.

Școala te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor. Nu îți oferă cunoștința de astăzi, actualitatea. Eu vreau să ies din școală și vreau să știu cum funcționează instituțiile statului în România, cum îmi înființez o afacere, real life knowledge.”

Interviul integral pe Știrileprotv.ro

Selly are peste 2 milioane de abonați pe canalul său de Youtube, peste 233 de mii de Like-uri pe pagina de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
bani, monede

Elevii și părinții acuză Ministerul Educației și inspectoratele că legitimează “subfinanțarea învățământului”, după prima ședință a noului Consiliul pentru Finanțarea Învățământului Preuniversitar

Elevii și părinții acuză Ministerul Educației și inspectoratele școlare că legitimează “subfinanțarea învățământului preuniversitar, votând pentru creșterea doar cu 4,5% a costului alocat bunurilor și serviciilor, în raport cu 13,5%…
Vezi articolul