SNSPA anunță că a lansat un club permanent al absolvenților care lucrează la Bruxelles

844 de vizualizări
SNSPA anunță că este prima universitate românească ce a lansat un club permanent al absolvenților care lucrează în Bruxelles. “Din dorința de a crea o comunitate alături de care să inițieze acțiuni și proiecte comune, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a propus să fie prima universitate din România care inițiază un club permanent al absolvenților activi la Bruxelles, Clubul SNSPA Alumni Bruxelles”, informează instituția, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

“Luni, 18 martie 2019, la Bruxelles, a fost lansat clubul permanent al absolvenților SNSPA care lucrează în capitala Uniunii Europene”, anunță Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Instituția de învățământ superior informează că “au răspuns invitației SNSPA absolvenți care lucrează în instituțiile europene, unde ocupă poziții tehnice sau politice, și în companiile private cu sediul la Bruxelles”.

“Evenimentul a fost deschis de rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, președintele Senatului SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Gh. Bărbulescu și de rectorul fondator al SNSPA, prof. univ. dr. Vasile Secăreș. Absolvenți, decani, profesori și prieteni ai SNSPA, prezenți la reuniune, și-au amintit de evoluția universității în cele aproape trei decenii de existență și au fost prezentate principalele proiecte inovative pe care SNSPA le-a lansat în beneficiul comunității academice și care au contribuit la consolidarea democrației în România”, se arată în comunicat.

“Prin intermediul Clubului SNSPA Alumni Bruxelles, universitatea va dezvolta un dialog instituționalizat cu absolvenții săi și va organiza întâlniri la fiecare șase luni astfel încât absolvenții să rămână în contact permanent cu foștii lor colegi și profesori”, informează instituția.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Dezbatere Edupedu.ro – UiPath Foundation - Brio.ro

VIDEO Ligia Deca: Ceea ce putem face de anul viitor este ca în cadrul materiilor deja existente să folosim resurse digitale și să investim în formarea profesorilor

De anul viitor, profesorii ar putea începe să folosească resurse digitale în predarea materiilor deja existente ca parte a procedurii de digitalizare a educației, iar pentru acest lucru autoritățile trebuie…
Vezi articolul

Psihoterapeut: La început, nouă, părinților, ni se pare interesant că a învățat copilul să-și caute singur pe youtube. Ei bine, n-a învățat, se creează dependența asta de gest, de lumină. Copilul ajunge să nu știe să spună că îi e sete

„În momentul în care apare această dependență de ecrane, observăm că al nostru copil mănâncă doar dacă are acel ecran în fața lui”, a spus Monica Dobre, psihoterapeut, pentru TVR…
Vezi articolul