Un elev de 7 ani din Drobeta Turnu Severin a fugit de la școală pentru a-și căuta mama, care l-a lăsat în grija statului: „Mi-era dor de mama”

11.053 de vizualizări
Foto: © Annanahabed | Dreamstime.com
Un elev de 7 ani din Drobeta Turnu Severin a plecat de la școala să își vadă mama, care îl lăsase în grija statului, potrivit Știrile TVR. Copilul a fost văzut de o patrulă de jandarmi în timp acesta se afla la marginea orașului.

Potrivit sursei citate, băiatul a ieșit pe poarta destinată profesorilor, care nu era încuiată. Învățătoarea a fost cea care a anunțat poliția când a constatat că elevul nu a mai venit în sala de clasă.

Când a fost găsit de jandarmi, elevul le-a spus că „mi-era dor de mama”. El a rătăcit șase ore în frig.

„Băiatul și sora lui de șapte ani au fost luați din familie în luna octombrie de specialiștii de la Direcția de asistență socială din cauză că erau neglijați. Chiar mama a recunoscut că nu îi poate crește și a fost de acord ca micuții să ajungă în grija statului”, conform sursei menționate.

Foto: © Annanahabed | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

O direcție specială din cadrul ministerului Familiei se va ocupa de copiii neglijați de părinții plecați la muncă în străinătate. Peste 75.000 de copii aveau părinții plecați la muncă în străinătate în primele 6 luni din 2021

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, Gabriela Firea, a anunțat într-o conferință de presă, după ședința de Guvern de miercuri, că există o nouă categorie de copii care au…
Vezi articolul