Subiecte Matematică pedagogic, specializarea învățător-educatoare, date la Bacalaureat 2022

25.606 vizualizări
Elevii care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică, adică cei de la filiera vocațională, profilul pedagogic, specializarea învățător-educatoare, au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă.

Structura subiectelor este aceeași ca în anii trecuți – câte trei subiecte cu câte șase probleme/exerciții, fiecare dintre acestea notate cu câte 5 puncte.

Reamintim că potrivit Ministerului Educației sunt 119.410 de candidați înscriși la această probă.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

La disciplinele “Matematică”, elevii elevii pot să utilizeze instrumente de desen, după cum este menționat în metodologie.

Publicăm subiectele obținute de Edupedu.ro pentru Bacalaureat profilul Mate-pedagogic:

Baremele de corectare și notare vor fi publicate la ora 15:00.

Miercuri, 22 iunie, proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ce este și cum funcționează Bacalaureatul Internațional, program educațional cu patru componente pentru elevi de toate vârstele – prezentare făcută în „Ghidul profesorului” pentru Bacalaureatul românesc

Bacalaureatul Internațional, programul educațional organizat de fundația elvețiană cu același nume și care, în România, este aplicat în câteva școli private, dar atrage și interesul unor instituții de stat, este…
Vezi articolul