SURSE: Monica Anisie, susținută de Florin Cîțu pentru Ministerul Digitalizării și Cercetării în locul lui Florin Roman / Marcel Boloș, susținut de mai mulți lideri liberali

2.198 de vizualizări
FOTO: gov.ro
Monica Anisie, fost ministru al Educației în Guvernul Orban, este susținută de Florin Cîțu, președintele PNL, pentru funcția de ministru al Digitalizării și Cercetării, au declarat pentru G4Media surse politice. Anisie este însă respinsă de mai mulți lideri liberali, care îi reproșează mandatul de la Educație, potivit surselor G4Media.

Alt nume vehiculat în partid este Marcel Boloș, fost ministru al Fondurilor Europene.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

6 comments
  1. Notele alea mari pe care urmașul Câmpeanu le înfiera cu patos nu se datorează acestei doamne?Ei creează probleme și apoi tot ei eroic ,din negura vremii,vin sa le rezolve ca și când ar uita cine a forțat apariția ei.
    Ca profesorii au dat note mari sa acopere incompetența!Nu.S-au făcut presiuni de către conducere sa fie date note mari.Si asta pentru ca ministerul de atunci a vrut sa acopere achiziționarea de nimic în loc de laptop și formare profesională .Banii au fost păpați.Si acum sta mândră iar prostii de romani care abia acum vad ce dezastru e școală on-line fără dotari,fără formari ii pupa în botic și urla ca profesorii “e incompetenti”.Pe vremuri ăștia erau puși în furci.Hotii,când erau prinși,li se tăia o mână ,dacă erau prinși și tot așa. Acum pozează în reviste și apar la televizor și rad de noi.O tempora ,o mores.

  2. De la ea au pornit toate problemele cu notarea.Prostitutia profesorului ea a inceput-o prin tâmpită idee populista cu nota doar cu acordul părintelui și nu aveai voie sa dai nota sub 4.Crede ca o uităm?

  3. Tanti ‘PEPSIGLAS” e o super-cercetatoare! 🙂 Eu zic ca merita din plin! 🙂 Prima tema de cercetare: cum sa nu mai importam pana si painea pe care o mancam zilnic, ca nici pe aia nu mai suntem in stare sa ne-o producem.

  4. Dacă nu le iese cu tuta asta, propun o dnă din eșalonul inferior, mare admiratoare a sa: Roxana Goga, mai cunoscută ca actuala soție a dlui Gologan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Pierderea mandatului de către ministru, dacă nu respectă alocarea a 15% din bugetul general consolidat, pentru Educație – unul dintre cele 200 de amendamente USR la proiectele legilor Educației

Ministrul în timpul căruia bugetul alocat Educației nu va respecta prevederea legală de minimum 15% din cheltuielile bugetului general consolidat pentru acest domeniu să își piardă mandatul, asta prevede unul…
Vezi articolul