TelVerde deschis de Ministerul Educației pentru părinți, elevi și profesori: lista numerelor de telefon pentru întrebări pe tema activității în anul școlar 2019-2020

8.491 de vizualizări
Cei cu medii sub 5, școli profesionale
Ministerul Educației / Foto: edu.ro
Ministerul Educației a publicat lista numerelor de telefon la care părinții, elevii și profesorii pot afla informații “pe tema reluării/continuării activității în anul școlar 2019-2020”. Liniile telefonice vin la o lună și jumătate după ce toate școlile, grădinițele și universitățile au fost închise și cursurile continuate online, pentru a opri răspândirea COVID-19. Inspectoratele școlare “vor pune la dispoziție un TELVERDE pentru orice întrebare”, anunța la începutul săptămânii ministrul Educației.

Programul de funcționare al liniilor TelVerde este: zilnic, de luni până vineri (cu excepția sărbătorilor legale), între orele 8:30 – 16:30. “Liniile alocate au ca scop informarea strict pe această temă: reluarea/continuarea activității în anul școlar 2019-2020”, precizează Ministerul Educației.

Liniile TELVERDE stabilite pentru părinți, elevi și profesori, cu informații despre activitatea în anul școlar 2019-2020:
TelVerde inspectorate scolare judetene / Foto: Edu.ro

 

“Pentru subiecte în afara acestei arii de maxim interes și pentru a nu bloca linia alocată vă rugăm să folosiți numerele de telefon pentru relațiile cu publicul publicate pe site-urile inspectoratelor școlare județene“, precizează instituția.

 

 


5 comments
  1. Am și eu o întrebare la scoala gemnaziala Vânju Mare jud Mehedinți am o fetiță la clasa pregatitoare la Doamna Ramona Preanu Dorin acum Doamna DIRCTOARE iar fi dat acceptul altei învatatoare care este titulara dar cu o nota sub șase dar pe când Doamna Ramon are peste nouă ca nu are titulalizare , doamna avrut sa dea dar COVIDU nu sa putut (doamna care vrea să o duca este si gravida în octobrie naste dar mai sunt doua invatatoare care a esit la pensie dar lea prelungit cu doi ani de ce nu stau la pesie sa mai lase si pe altele mai tinere care stiu mai bine ) as vrea si un raspuns mai urgent. VA MULTUMESC

  2. Dacă ar si raspunde cineva La care numere de telefon ar fi bine…Am sunat la inspectoratul sect 3 pentru a întreba dacă mai este nevoie si de alte documente pt înscrierea în clasa pregătitoare in afara de cererea on line si nu a răspuns nimeni. La.ora 10 dimineata …

  3. Ma intreb?La telefonul asta putem sa reclamam profesorii nu vor sa faca ore on line ,exemplu din 26 ore pe saptamana in orar la clasa a7a,profesorii au intrat doar la 11 ore,si vorbesc de o scoala ,,de fite’ scola unde exista aplicatie g suite si elevii au acces la internet 98% dintre ei.PS ,,Corb la corb nu si scoate ochii””.Asta este realitatea fratilor,astia refuza sa munceasca,asa faceau si inainte.,dar atunci nu aveam probe.care voia muncea si atunci munceste si acum.

  4. Daca la pranz nu stie Ministra ce hotaraste dimineata Presedintele si se contrazic din ora in ora si din document in document, stau si ma intreb cat de informati sunt callcenterii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Motivele formularelor de vaccinare pentru părinți: Pentru a organiza echipe mobile de vaccinare și „ca să vedem și noi cum stăm ca să ne eliminăm orice iluzie”, spune ministrul Cîmpeanu. Nu există sancțiuni pentru necompletare. Ce întrebări va conține formularul de vaccinare pentru copii

Părinții care nu vor completa formularele privind vaccinarea copiilor nu vor fi sancționați, însă riscul este să răspundă foarte mulți părinți cu „nu” la întrebarea dacă sunt sau nu de…
Vezi articolul

Alianța studenților, despre cei 2,28% din PIB pentru educație, propuși prin proiectul de buget: „o condamnare a sistemului de învățământ la necompetitivitate și inechitate” / Angajamentele guvernului – „o simplă maculatură care să ia ochii”

Intenția Guvernului de a aloca educației nu 6% din PIB, cât prevede Legea educației, ci 2,28%, potrivit proiectului de buget pentru 2022, reprezintă “o condamnare a sistemului de învățământ la…
Vezi articolul

VIDEO Noile reguli pentru deschiderea școlilor, anunțate de miniștrii Sănătății și Educației: Sunt două scenarii. După depășirea ratei de infectare de 6/1.000 nu vor mai fi permise nici măcar activitățile remediale, toți elevii trec în online și doar creșele și grădinițele mai funcționează

După depășirea ratei de infectare de șase la mine nu vor mai fi permise nici măcar activitățile remediale, a anunțat ministrul Educației într-o conferință de presă comună cu Ioana Mihăilă,…
Vezi articolul

Elevii din 15 școli și licee din București și alte orașe vor planta 7.500 de bulbi în grădinile școlilor, iar apoi vor documenta dezvoltarea lor / În primăvară se organizează un concurs de fotografii între școli cu cele mai frumoase flori

Proiectul “Copiii iubesc natura” se desfășoară în 15 școli din București, Buzău, Ialomița și Ilfov. Timp de o săptămână, până în data de 4 noiembrie, elevii vor planta în curțile…
Vezi articolul

Propunerile Consorțiului Universitaria pentru Guvern: revizuirea finanțării universităților, bani pentru cercetare, creație și sport, sistem mai bun de acreditare, clasificarea universităților după misiune și anvergură, monitorizarea parcursului profesional al absolvenților

Revizuirea sistemului de finanțare a universităților, finanțarea cercetării, creației și sportului în învățământul superior, îmbunătățirea sistemului de acreditare, echitate în reprezentarea studenților, profesorilor și universităților în consultări și decizii ce…
Vezi articolul