Trei școli din București au cursurile suspendate până pe 7 februarie, din cauza numărului de copii diagnosticați cu gripă – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București

2.473 de vizualizări
Foto: Pexels.com
Trei școli din București au cursurile suspendate integral până mâine, 7 februarie, din cauza numărului mare de copii diagnosticați cu gripă, au anunțat în această dimineață reprezentanții Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Capitalei. Este vorba despre Școala Liviu Rebreanu, Școala nr. 149 și Școala nr. 56.

Contactați de Edupedu.ro, reprezentanții Inspectoratului Școlar București au declarat că în aceste 3 școli închise până mâine are loc procesul de dezinfectare a claselor.

Reprezentații ISMB au precizat pentru Edupedu.ro că, în București, nicio unitate de învățământ nu se închide din cauza condițiilor meteorologice, singurele cazuri de suspendare fiind ca urmare a numărului de elevi cu gripă

În București, “până ieri, 28 de unități de învățământ aveau cursurile parțial suspendate” și “există solicitări pentru încă 37 de unități”, tot din cauza gripei, au comunicat reprezentanții ASSMB.

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like