Un profesor de la Universitatea din București va fi noul redactor-șef al European Journal of Psychological Assessment

4.542 de vizualizări
Foto: Arhiva personala/SuperTeach
Prof. univ. dr. Dragoș Iliescu, cadru didactic în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității din București, va prelua, începând cu 1 ianuarie 2021, poziția de redactor-șef al European Journal of Psychological Assessment (EJPA), anunță Universitatea București într-un comunicat de presă.

Publicație oficială a European Association of Psychological Assessment, EJPA reprezintă cea mai importantă revistă europeană în acest domeniu și a doua la nivel mondial.

EJPA publică șase numere pe an în format tipărit și online. Revista este indexată în Web of Science, fiind cotată la ultima evaluare cu un factor de impact de 1.978 (5-year Impact Factor: 2.258).

Profesorul Iliescu preia această poziție de la prof. univ. dr. Samuel Greiff, cadru didactic în cadrul Universității din Luxemburg, și va conduce revista pentru următorii patru ani. 

Foto: Arhiva personala/SuperTeach


2 comments
  1. Stiri cu adevarat importante, felicitari redactiei.
    Ar fi bine sa aveti si o sectiune cu institute de cercetare -dezvoltare.
    Peste 23 de institute de cercetare -dezvoltare din Romania, urmeaza sa li se schimbe directorii generali, insa desi le-a expirat mandatul pe 23 decembrie, nu s-au dat noi decizii, iar concursul de posturi nu s-a mai tinut. Ar trebui ca sa conduca in perioada de interimat de acum pana la organizarea concursurilor, Directorii adjuncti sau Presedintii de Consilii stiintifice. Mai rau e ca nu s-au facut platile le salariile angajatilor din cercetare de foarte mult timp – in decembrie s-a platit avansul pe octombrie, iar lichidarea pe octombrie și pe noiembrie + decembrie se asteapta (desi se pare ca nu se vor recupera toti banii pe anul asta, desi Ministerul Educatiei si Cercetarii a lasat sa se vina la servici program complet)
    Cine se mai ocupa de Cercetare-Dezvoltare in Romania ??? Mai e in atentia presei si a decidentilor politici ??? Multumim. Poate faceti o investigatie in stilul Dvs. corect si deschis. Sarbatorile Craciunului nu sunt pentru toti angajatii la fel de fericite … Cenusareasa Romaniei a ajuns CERCETAREA STIINTIFICA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Salariul mediu net în Învățământ a crescut cu 35% în ianuarie 2024, față de aceeași lună din anul trecut, potrivit Institutului Național de Statistică / Politicienii au prezentat „creșteri de 50%” până în iunie 2024, iar sindicaliștii au anunțat că „suntem în grafic cu salarizarea”

Media creșterilor câștigurilor salariale nete în Învățământ, în perioada ianuarie 2023-ianuarie 2024 a fost de 35,3%, potrivit datelor publicate joi de Institutul Național de Statistică. Concret, în ianuarie 2024 câștigul…
Vezi articolul

Actrița Maia Morgenstern face apel către societatea civilă să se alăture profesorilor, care luni încep prima grevă generală din istoria ultimilor 18 ani: Dragi înalte conștiințe civice! Dumneavoastră, pe care nu vă rabdă inima să tăceți în fața unei nedreptăți… Unde sunteți? / Profesorii îi formează pe copiii noștri. Ar trebui să le arătăm întreaga noastră prețuire, dragoste, respect

Actrița Maia Morgenstern face apel la societatea civilă să se mobilizeze în susținerea profesorilor, care luni încep prima grevă generală din istoria ultimilor 18 ani. „Dragi înalte conștiințe civice! […]…
Vezi articolul