VIDEO Florin Cîțu: De mâine putem să vaccinăm și adolescenții

8.250 de vizualizări
Foto: gov.ro
„De mâine putem să vaccinăm și adolescenții. Îi sfătuiesc pe părinți să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor, dar trebuie să înțelegem că e nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie”, a declarat premierul Florin Cîțu la Guvern.

Mâine este 1 iunie, Ziua internațională a copilului.

Premierul a participat la evenimentul de începere a lucrărilor pentru Programul Național de Suport destinat copiilor în contextul pandemiei COVID-19 – ”Din grijă pentru copii”.

Săptămâna trecută Agenția Europeană a Medicamentului a aprobat vaccinul Pfizer pentru a fi administrat și adolescenților cu vârste între 12 și 15 ani.

Medicul Valeriu Gheorghiță a declarat vineri că „de săptămâna viitoare deja adolescenții pot fi programați în platformă prin conturile părinților”.

„Datele care reies din studiile efectuate arată un profil de siguranţă şi o tolerabilitate foarte bune, iar eficacitatea a fost maximală. În grupul copiilor care au fost vaccinaţi nu s-au înregistrat cazuri de COVID-19, comparativ cu lotul copiilor nevaccinaţi. Odată cu această autorizare facem încă un pas spre normalitate!”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă, pe platforma RO-Vaccinare.

Articol în curs de actualizare

Foto: gov.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii
  1. Sper ca părinții sa ia o decizie bună pentru copii lor, nu sa urmeze sfaturile acestor trădători.

  2. De maine presiune pe vacinarea elevilor, noroc ca vine vacanta si pentru moment nu au cu sa-i oblige, probabil pe multi cu ore online, ceea ce la multi le convine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Rafila: Şcoala, într-un fel sau altul, trebuie să reînceapă. Să punem în balanţă şi protecţia, dar şi dezvoltarea normală a copiilor/ Părinţii trebuie să ştie că discutăm de o boală transmisibilă, iar evitarea în totalitate a transmiterii nu este posibilă

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, consideră că, într-un fel sau altul, şcoala trebuie să reînceapă, argumentând că trebuie puse în balanţă protejarea copiilor de infecţia cu noul coronavirus,…
Vezi articolul