VIDEO Rezolvarea subiectelor la Informatică, Bacalaureat 2022

2.367 de vizualizări
Sursă foto: Pixabay
Subiectele care au fopst date la proba de Informatică, miercuri, la bacalaureat 2022, au fost rezolvate de Paul Somesan, fondatorul Academiei Zecelainfo, o școala online de informatică care pregateste elevii de liceu pentru diverse examene din informatică. Autorul rezolvării a trimis pe redacție@edupedu.ro acest clip.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Afișarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 1 iulie.

Vezi aici subiectele la logicăsociologiepsihologieeconomieinformaticăchimie organică și anorganicăgeografiebiologie animală și vegetalăanatomie și fiziologie umanăfizică.


Baremele vor fi publicate la ora 15:00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

OFICIAL Calendarele sesiunilor speciale de BAC 2020 și Evaluare Națională 2020 – publicate de Ministerul Educației. Sesiunile speciale sunt organizate pentru elevii afectați de pandemie

Calendarele oficiale ale sesiunilor speciale de Bacalaureat și Evaluare Națională 2020 au fost publicate de Ministerul Educației. Este vorba despre sesiunile organizate pentru absolvenții claselor a XII-a și a VIII-a…
Vezi articolul