Academia de Studii Economice din București a suspendat activitatea Centrului Cultural Rus

3.163 de vizualizări
Foto: Captură – Facebook.com
Academia de Studii Economice (ASE) din București a suspendat activitatea Centrului Cultural Rus ”până la rezolvarea situației create de invazia Rusiei în Ucraina”, a declarat luni pentru G4Media Nicolae Istudor, rectorul ASE.

El a spus că activitatea centrului la care se predă în limba rusă a fost suspendată prin decizie a rectorului, urmând a fi discutată și într-o viitoare ședință a Consiliului de Administrație.

Centrul Cultural Rus de la ASE a fost deschis în 2009, în parteneriat cu Fundația Russkiy Mir, controlată de statul rus.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ce fac cei 701 elevi și 115 profesori izolați la domiciliu din cauza coronavirusului. Nu au voie să primească vizite, alimentele le sunt lăsate la intrarea în casă de rude sau prieteni, elevii primesc scutire, iar profesorii, concediu medical 75% din baza de calcul

Persoanele izolate la domiciliu în cadrul măsurilor de limitare a efectelor coronavirusului, printre care sunt și 701 elevi și 115 profesori, potrivit Ministerului Educației, trebuie să respecte anumite reguli de…
Vezi articolul