Activista suedeză Greta Thunberg a defilat alături de sute de tineri la Milano, pentru protejarea climei. Mesajele participanților: “Lumea se trezeşte şi schimbarea va veni, indiferent dacă vreţi sau nu acest lucru”, “Nu există o planetă B”

157 de vizualizări
Protest al tinerilor activiști de mediu la Milano / Foto: Twitter – Greta Thunberg
Sute de tineri au defilat vineri în centrul oraşului Milano, însoţiţi de activista suedeză Greta Thunberg, pentru a cere implementarea unor acţiuni mai rapide pentru protejarea climei, cu o lună înainte de cruciala conferinţă COP26, care va avea loc la Glasgow, informează AFP, citată de Agerpres și preluată de G4Media.ro.

După aproape doi ani de pandemie şi de restricţii care i-au forţat să manifesteze doar online, tinerii au revenit în spaţiile publice, aşa cum s-a întâmplat vinerea trecută la Berlin, tot în prezenţa Gretei Thunberg, imaginea oficială a acestei mişcări care a adus milioane de persoane pe străzile marilor oraşe din lumea întreagă în 2019.

„Trebuie să aducem în atenţie problema imensă pe care o reprezintă criza climatică”, a declarat Maria, o tânără de 15 ani cu chipul vopsit în verde şi purtând un costum de protecţie complet alb.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

1 comment
  1. Alo!Ăștia de faceți bani din “farsa” clima.Sa îmi spuneți și mie dacă Pamantul a avut aceeași clima de la începuturi.
    Eu știu ca nu a avut.Voi ziceți ca e grav și ca murim.Probabil dar asta nu poate fi controlat de noi.Sunt ciclurile normale ale Pământului.Nu va mai credeți buricul Pământului.
    Băieții deștepți fac bani din asta asa cum fac bani și din faptul ca plasticul,petrolul nu sunt ecologice.Adevarul este ca în aproximativ 30 de ani rezervele or sa fie epuizate.Zero.Lipsă.
    Și alți băieți deștepți fac bani din neștiință altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Pornirea permanentă a camerelor video din sălile de clasă, o posibilă soluție în combaterea violenței din școală, spune ministra Educației / Deca ar fi de acord cu exmatricularea pe 3 zile, propusă de sindicate

Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat marți, 11 aprilie, că pornirea permanentă a camerelor video din sălile de clasă poate reprezenta o posibilă soluție în combaterea violenței din școală. Reacția…
Vezi articolul