Așa cum Florin “Iordache a fost un dezastru pentru PSD, și Câmpeanu va fi un dezastru pentru PNL” – scriitorul Radu Vancu

3.300 de vizualizări
Radu Vancu / Foto: Facebook.com
“Ministrul Câmpeanu e un dezastru de imagine pentru PNL & pentru Klaus Iohannis”, apreciază scriitorul Radu Vancu într-un mesaj publicat pe Facebook. El face astfel trimitere la petiția lansată la sfârșitul săptămânii trecute, pentru demiterea ministrului Cîmpeanu și retragerea proiectelor legilor educației, campanie care a strâns aproape 30.000 de semnături în 3 zile de la lansare.

Conferențiarul Radu Vancu de la Universitatea “Lucian Blaga din Sibiu” îl compară pe Sorin Cîmpeanu cu Florin Iordache, de al cărui nume este legată Ordonanța 13, care a declanșat proteste de masă la începutul lui 2017, precum și schimbările legilor justiției în Parlament, în timpul guvernării PSD, dar și proiectul de amnistiere și grațiere din 2013, cunoscut drept “Marțea Neagră”.

Potrivit lui Radu Vancu, “așa cum Florin Iordache a pregătit o lege pentru amnistia corupților, Sorin Câmpeanu pregătește o lege pentru amnistia plagiatorilor”. El continuă:

 • “Așa cum Iordache a fost un dezastru pentru PSD, și Câmpeanu va fi un dezastru pentru PNL. Cu cât va rămâne mai mult în funcție, cu atât dezastrul va fi mai mare. Pentru PNL – și pentru noi toți.”

Comentariul se face auzit în condițiile în care ministrul Educației a bagatelizat cele 28.000 de semnături adunate în weekend de petiția care cere demiterea sa. Cîmpeanu a declarat pentru Digi24 că „au fost teme care au adunat multe sute de mii de semnături”, în trecut – detalii aici.

Citește și:
Sorin Cîmpeanu ignoră petiția semnată de 28.000 de persoane pentru demiterea sa și retragerea proiectelor de legi ale educației: „Au fost teme care au adunat multe sute de mii de semnături (…) noi ne ocupăm cu reforma în educație”
“Este dezastruos pentru România că un om cu o astfel de formă mentală a ajuns ministru al Educației” – scriitorul Radu Vancu, replică la acuzația lansată de Sorin Cîmpeanu că ar face parte dintr-un “grup de interese”

5 comments
 1. Cimpianu = PNL? el este un traseist politic fost la PC, ALDE si Pro Romania?
  cum poti scimba 4 partide in 10 ani. unde este coloana vertebrala a acestui humanoid.
  Cimpianu = un tip arogant, fara opera stiintifica ajuns politic unul dintre cei mai nocivi ministrii ai educatiei.

 2. Nu va fi un dezastru.
  A fost si este!

  Problema e ca după ce primim capul lui Moțoc primim si un nou Dorel care să definitiveze certificatul de deces!

 3. Un spirit care a făcut altar din propriul ego. Un om lipsit cu totul de reflexe democratice. Un om care îi desconsideră pe toți cei de care nu se poate folosi. Și ce pleașcă pe capul său, să fie chiar el servitorul, a se citi tartorul, educației dintr-o țară eșuată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like