Asociația Accept: AUR joacă ruleta rusească cu viitorul european al României / Partidul a anunțat că va depune un proiect legislativ după modelul celui maghiar care interzice educația despre gen, orientare sexuală și identitate de gen

1.103 vizualizări
Foto: Magda Ehlers from Pexels
Asociația ACCEPT solicită partidelor politice parlamentare să se distanțeze de proiectele legislative considerate ”iliberale” anunțate public de AUR, se arată într-un comunicat transmis G4Media.ro de Asociația Accept. Potrivit sursei citate, AUR este ”partid cu o agendă extremistă care instigă la ură și discriminare împotriva persoanelor LGBTI”. AUR a anunțat, marți, că va depune un pachet legislativ, după modelul legislației maghiare anti-LGBTI, care interzice educația despre gen, orientare sexuală și identitate de gen, invocând o falsă protecție a copiilor, scrie G4Media.ro.

Potrivit Accept, anunțul AUR vine la mai puțin de un an după ce Curtea Constituțională a României a decis că legea prin care se interzice referirea la identitatea de gen în școli este neconstituțională pentru că beneficiarii sistemului de educație, copiii și tinerii din România, au dreptul la informare corectă despre realitate.

”Inițiativa AUR nu este doar o nouă încercare de denigrare a persoanelor LGBTI, ci și o încercare de cenzură a materiei școlare, o încercare de limitare a educației copiilor cu efecte grave în viitor. Acest tip de politici bazate pe cenzură sunt caracteristice regimurilor totalitare și o amenințare reală pentru libertățile tuturor românilor”, se arată în comunicatul Accept.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

7 comentarii
 1. Felicitări celor de la AUR.
  Gandesc și trăiesc romanește și creștineste. Bine ar fi ca exemplul lor sa fie urmat si de alte partide care se considera a fi romanesti.
  Succes AUR.

 2. Aproape ca nu am nimic împotriva educației de gen. Depinde ce “personaje” membre a căror ong-uri o vor “preda”. Da, e ușor ca unii ca acești “accepti” nu sa indoctrineze ci sa “prozeliteasca” (bine, bine, sa facă prozeliti). Și sa nu uitam nivelul de educație din familie care e pe cale de dispariție, câți elevi vulnerabili ce cresc educați de bunici etc. Un teren superfertil pentru seducerea /vicierea naturii individului.

 3. Cred că vorbește cineva care nu are copii.
  Copiii sunt cel mai ușor de influențat. E demonstrat pedagogic.
  ,, Reeducarea” lor in ideologia LGBT nu înseamnă progres.
  Dacă aleg ei, copiii, la vârsta discernământului înseamnă libertate.
  Dacă sunt ,, obligați”, chiar si indirect, să accepte un comportament pe care nu il doresc, atunci asta înseamnă dispariția libertății.

  ONG ul Accept confundă nediscriminarea cu impunerea întregii societăți a unei ,,dictaturi a minorității” în numele unui așa zis progres susținut doar de vorbe si o victimizare permanentă fără a produce dovezi irefutabile in sprijinul afirmațiilor ( specific ideologizării)

 4. LGBT-Qul asta nu afectează copiii în niciun fel negativ. Ba mai mult, îi ajută să își afle orientarea sexuală,cu care aceștia se nasc.
  AUR este un partid plin de corupți,cu idei de pe vremea comunismului,care trebuiesc lăsate în trecut.
  Trebuie să ne dezvoltăm,nu să ne întoarcem înapoi,pe vremea lui Ceaușescu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

VIDEO Macron a anunțat închiderea tuturor școlilor din Franța pentru următoarele trei săptămâni: Calendarul va fi adaptat, nu-i lăsăm pe copiii noștri singuri fără școală / Am reușit să ținem școlile deschise pentru 42 de săptămâni, este o investiție în educație, este lupta secolului

Toate școlile din Franța se vor închide până pe 26 aprilie, a anunțat miercuri seara președintele Emanuel Macron, într-o declarație de presă în care a comunicat continuarea restricțiilor dure din…
Vezi articolul

Ministerul Educației nu a scos încă la licitație, la doi ani de la lansare, Catalogul electronic, proiect pe fonduri europene în valoare de 49 milioane euro. Cîmpeanu: Este un semnal de alarmă major pentru sumele pe care le avem la dispoziție prin PNRR

Catalogul electronic reprezintă „un alt proiect pe care n-am avut capacitatea să-l gestionăm cum se cuvine” și lucrul acesta „este un semnal de alarmă major pentru sumele pe care le…
Vezi articolul