Atelier „Totul despre șerpi” la Reptiland București, organizat de LearnGate pentru copii de 6-15 ani / Atelier gratuit de robotică și programare 3D (P)

1.225 de vizualizări
Foto: Reptiland Bucuresti
LearnGate organizează noi ateliere pentru copii. Atelierul de biologie „Totul despre șerpi” are loc Reptiland București sâmbătă, pe 21 octombrie 2023. Sunt așteptați să se înscrie copii cu vârste între 6 și 15 ani, însoțiți de părinți. Un alt atelier este pentru pasionații de tehnologie, arhitectură, design sau programare – „Get ready for New Tech” – este oferit gratuit de DN 1 Value Center Balotești.

Atelierul LearnGate „Totul despre șerpi” va avea loc la 21 octombrie în spectaculosul muzeu al naturii Reptiland București.

După o vizită în muzeul unic în România, unde pot vedea zeci de specii de plante exotice și zeci de specii de reptile, copiii sunt așteptați la atelierul susținut de îndrăgitul biolog și zoo-educator Bogdan Matei. 

Vino pentru o experiență atât captivantă, cât și educativă, la un atelier de biologie care egalează calitatea atelierelor susținute la cele mai mari muzee din lume.  

Atenție, locuri limitate!

Află detalii și înscrie-te aici: Atelier „Totul despre șerpi”

Atelier gratuit de robotică și programare 3D  “Get ready for New Tech”

Unde: DN1 Value Centre, Calea București 2bis, zona Food Court

Când: duminică, 15 octombrie, de la ora 11.00 (atelierul va dura 2 ore)

Intrarea liberă!

DN1 Value Centre oferă copiilor un nou atelier gratuit: “Get ready for New Tech”. 

În cadrul acestul atelier copiii vor putea interacționa cu noi tehnologii precum 3D Printing și roboți și vor afla informații interesante despre cum pot utiliza noile tehnologii  în viața lor. 

Atelierul este produs de ECDL România în colaborare cu LearnGate.  

Nu pierde ocazia de a afla lucruri interesante despre robotică și imprimarea 3D! Află informații despre eveniment aici: Atelier “Get ready for New Tech”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Modelul chinez de educație online, văzut din interior. Profesor american la Beijing, pentru EduPedu.ro: Toată țara se mișcă în masă în aceeași direcție / Cât de rapid s-au stabilizat lucrurile și cum se instalează oboseala

O lună le-a luat profesorilor și elevilor din China să ajungă de la întrebarea: “și acum ce facem?” la o situație relativ stabilă, în care peste 270 de milioane de…
Vezi articolul

Material susținut de BCR

Concurs pentru liceenii din București cu premii de peste 2.000 de euro, organizat de Colegiul Economic Kretzulescu și Alianța Colegiilor Centenare. Înscrierile pentru idei de afaceri la Young Business Minds, deschise până pe 12 aprilie / Profesor coordonator: Pasiunile elevilor se pot transforma în planuri viabile de afaceri

Ești pasionat, ai multe idei inovatoare de afacere și crezi că vei reuși? Înscrie-te până pe 12 aprilie în concursul pentru liceenii din București Young Business Minds, cu premii de…
Vezi articolul

Andronescu: Clasa pregătitoare devine Clasa I și se propune o Evaluare Națională la clasa a III-a și alta la clasa a VII-a. Clasa a IX-a trece la gimnaziu

Structura sistemului de învățământ va fi modificată, potrivit propunerii făcute vineri de ministrul Educației Ecaterina Andronescu. Prima schimbare va fi redenumirea clasei pregătitoare. Aceasta se va numi ”clasa întâi”. ”Clasa…
Vezi articolul

Ministerul Educaţiei clarifică declaraţiile ministrului Andronescu: nu se intenționează organizarea unor clase separate, ci creșterea numărului profesorilor de sprijin și al consilierilor școlari

Ministerul Educaţiei a trimis Edupedu.ro câteva precizări în cazul declaraţiilor făcute de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, din care se înţelegea că ar vrea organizarea elevilor cu cerinţe speciale din şcolile…
Vezi articolul

Proiect susținut de Adservio

Le-am spus colegilor că eu habar nu am: „Ce facem, punem mâna să învățăm, ca să facem un pas înainte?” Și le-am spus că ne trebuie platforma asta ca aerul – Alina Cuciurean, directoarea Colegiului Silvic „Bucovina”, din Câmpulung Moldovenesc, despre cum a reușit să adapteze școala la viitor / Trei pași pe care profesorii să-i folosească pentru schimbare, de la psihologul Raluca Anton

Provocările viitorului sunt mult mai ușor de atacat dacă ai toate instrumentele și „armele” potrivite pentru asta, spune Alina Cuciurean, directoarea Colegiului Silvic „Bucovina”, din Câmpulung Moldovenesc. A implementat catalogul…
Vezi articolul