Ateliere de vară LearnGate pentru copii: workshopuri de biologie, cursuri de negociere, dezbateri și oratorie pentru copii în 27-28 iunie (P)

765 de vizualizări
Fotografie de la RDNE Stock project: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tanar-lupa-curiozitate-portret-8083825/
Ai copii și vrei să experimenteze știința distractivă și abilitățile de comunicare prin workshopuri unice? LearnGate vă așteaptă! La activitățile din 27 și 28 iunie pot să descopere, ghidați de profesori, tainele șerpilor, să învețe arta negocierii și a dezbaterii sau cum să devină buni oratori.

Cursurile sunt interactive, susținute de profesori și specialiști, iar copiii au ocazia prin aceste activități să descopere frumusețea științei și să-și cultive abilitățile de lider.

  • Pentru detalii, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.

Ce activități LearnGate vă propunem:

Atelierul ”Totul despre șerpi” – Pentru copii între 9-14 ani. Locuri limitate (15). Marți, 27 iunie, ora 14.00. Loc de desfășurare: Universitatea Româno-Americană (Bulevardul Expoziției, nr. 1B, în zona Romexpo), sala 322. Înscrieri aici.

Atelier de Dezbateri și Oratorie – Pentru copii între 12-15 ani. Locuri limitate (12) Marți, 27 iunie, ora 10.00. Loc de desfășurare: Universitatea Româno-Americană (Bulevardul Expoziției, nr. 1B), sala 316. Înscrieri aici

Curs de negociere pentru copii (partea a II-a)Pentru copii între 10-14 ani. Locuri limitate (12) Miercuri, 28 iunie, ora 15.00. Loc de desfășurare: Universitatea Româno-Americană (Bulevardul Expoziției, nr. 1B, în zona Romexpo), sala 223. Înscrieri aici

Când copilul participă la atelierele LearnGate, o face pentru că:

  • Învață mult mai ușor prin experimente și proiecte
  • Se alătură unei comunități de copii de aceeași vârstă cu preocupări care aduc valoare
  • Este un timp pe care îl investește în viitorul său

Ce aduc workshopurile LearnGate?

Scopul LearnGate este să creeze un spațiu în care copiii să exploreze cunoașterea într-un mod diferit față de cel formal. Nu este o „școală”, ci mai degrabă „un loc de joacă a minții“.

Este un teren rezervat descoperirii, un loc în care să poată crește liber interesul copiilor de a afla cum funcționează lucrurile, în care să exploreze în mod practic concepte teoretice deja învățate și pe care pot să le să le vadă într-o altă lumină.

Pentru a facilita cât mai bine aceste procese, LearnGate deschide treptat câte o „poartă” prin care copiii să aibă acces la o experiență a cunoașterii oferită de experți care au obținut recunoaștere în domeniile lor în primul rând datorită faptului că își fac munca din pasiune. Astfel, LearnGate oferă copiilor cu vârste între 9 și 15 ani ateliere cu subiecte diverse, de la știință la comunicare, artă și hobbyuri.

Pentru detalii, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.

Foto: RDNE Stock project


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Proiect susținut de platforma educațională Adservio

Am înlocuit condica de prezență, la ședințele cu părinții crește participarea și e o implicare mai bună în comunitate, elevii au acces imediat la biblioteca virtuală din aplicație, indiferent de scenariul în care suntem: online, fizic sau hibrid – profesoara de română Ramona Șerban, despre digitalizarea educației și debirocratizare

Cu ajutorul tehnologiei digitale, clasele pot fi echipate făcând astfel posibilă educarea copiilor, a tinerilor care vor deveni apoi adulți informați, independenți și cu propria lor viziune. Prin platforma educațională…
Vezi articolul

Senatul universitar decide dacă facultățile vor desfășura sau nu cursurile online. Guvernul a stabilit trei scenarii de lucru pentru universități

Desfășurarea activității didactice ce presupune prezența fizică a studenților se stabilește prin hotărâre a Senatului universitar în funcție de situația epidemiologică și de specificul fiecărei universități, în anul universitar 2020-2021,…
Vezi articolul

Test gratuit pentru 500 de elevi care vor să meargă la o universitate de top din străinătate. Pot afla care este potențialul lor și ce le trebuie ca să fie admiși la programele de studii pe care le doresc (P)

Pe măsură ce tot mai mulți elevi români vizează universități din top 100 precum Oxford, Harvard, Cambridge, Bocconi, ESADE și University of Amsterdam, un nou instrument dezvoltat de Upgrade Education…
Vezi articolul