Baremele pentru testele de antrenament 12 și 13, pentru Evaluarea Națională și pentru testul 11, Bacalaureat, au fost publicate

62.249 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Baremele pentru seturile 12 și 13 de teste de antrenament pentru Evaluarea națională 2021 și cele pentru setul 11 de la Bacalaureat 2021 au fost publicate vineri, 28 mai 2021, de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. 

Cele mai recente teste de antrenament pentru elevii clasei a XII-a care se pregătesc de examenele naționale au fost publicate în perioada pe 23 mai de Ministerul Educației.

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți.

Modelele de subiecte sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Descarcă testele 11 și 12 pentru Evaluarea Națională 2021:

Pentru Bacalaureat în această săptămână a fost publicat testul cu numărul 11. Acesta poate fi descărcat de aici în format arhivat .zip

Deascarcă și baremele pentru testele în limbi_materne.

Foto: School photo created by freepik – www.freepik.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like