UPDATE Baremul corect la Matematică, profilul pedagogic

3.635 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Ministerul Educației a publicat baremul corect pentru proba de matematică, profil pedagogic. Baremul publicat inițial era unul greșit.
Ministerul Educației a publicat la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, baremul de corectare și subiectele de la proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2022. În această dimineață, elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au susținut proba scrisă la Matematică sau la Istorie.

Miercuri va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba și literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Barem corect Mate – Pedagogic – Bac 2022

Baremul corect

Baremul greșit Mate – Pedagogic – Bac 2022

Baremul greșit

Citește și:
ULTIMA ORĂ Barem greșit pentru Matematică profil pedagogic, publicat de Ministerul Educației

8 comentarii
  1. Baremul de la examenul de bacalaureat, modulul pedagogic, este greșit. Nu e în conformitate cu subiectul, sunt numere în plus și semne puse în alte părți față de subiect.

  2. Va mulțumim pentru baremul postat, dar însa, nu coincide cu exercițiile pe care noi le-am avut pe foaia de examen. De exemplu: ex. 2 sub. 1, ex. 3 sub. 2 cât și ex. 6 sub. 3.

  3. Bună ziua! La Subiectul I, exercițiul 2 este calculat greșit, la Subiectul II, exercițiul 3 la fel, iar la Subiectul III, începând cu exercițiul 3, sunt amestecate. Mulțumesc de înțelegere!

  4. Baremul este incorect. Ordinea exercițiilor în subiectul III este amestecată şi în subiectul I exerciițiul 2 nu este corect calculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

După vacanța de Paște, elevii din clasele terminale să vină la școală în efectiv complet și în scenariul roșu; elevii din școlile speciale să facă doar cursuri față în față – solicitările ministrului Educației la Comitetul de revenire la normalitate

Elevii din clasele terminale să vină fizic la școală cu toată clasa, nu doar jumătate de efectiv cum este în prezent reglementarea, iar cei din școlile speciale să vină cu…
Vezi articolul

Profesor de Limba Română, despre testele grilă la BAC și Evaluarea Națională 2019: Grilă pe text liric – nu știu dacă să plâng sau să râd

Noile subiecte cu teste grilă pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională au fost publicate de Ministerul Educației. “La Bacalaureat, mi se pare că alegerile sunt absolut nefericite, pentru că vor să…
Vezi articolul