UPDATE Baremul corect la Matematică, profilul pedagogic

4.076 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Ministerul Educației a publicat baremul corect pentru proba de matematică, profil pedagogic. Baremul publicat inițial era unul greșit.
Ministerul Educației a publicat la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, baremul de corectare și subiectele de la proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2022. În această dimineață, elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au susținut proba scrisă la Matematică sau la Istorie.

Miercuri va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba și literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Barem corect Mate – Pedagogic – Bac 2022

Baremul corect

Baremul greșit Mate – Pedagogic – Bac 2022

Baremul greșit

Citește și:
ULTIMA ORĂ Barem greșit pentru Matematică profil pedagogic, publicat de Ministerul Educației

8 comments
  1. Baremul de la examenul de bacalaureat, modulul pedagogic, este greșit. Nu e în conformitate cu subiectul, sunt numere în plus și semne puse în alte părți față de subiect.

  2. Va mulțumim pentru baremul postat, dar însa, nu coincide cu exercițiile pe care noi le-am avut pe foaia de examen. De exemplu: ex. 2 sub. 1, ex. 3 sub. 2 cât și ex. 6 sub. 3.

  3. Bună ziua! La Subiectul I, exercițiul 2 este calculat greșit, la Subiectul II, exercițiul 3 la fel, iar la Subiectul III, începând cu exercițiul 3, sunt amestecate. Mulțumesc de înțelegere!

  4. Baremul este incorect. Ordinea exercițiilor în subiectul III este amestecată şi în subiectul I exerciițiul 2 nu este corect calculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Teleșcoala începe din nou lecțiile pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională – orarul pentru săptămâna aceasta / Profesorul Chiteș: Elevii trebuie să conștientizeze că nu învață doar pentru examene și că tot ceea ce se acumulează în școală sau în liceu le va folosi și în facultate

Un nou sezon al emisiunii Teleșcoala începe luni, 31 ianuarie, anunță Televiziunea Română. De luni până vineri, intervalul 9:00 – 10:00 al programului „Teleşcoala” este dedicat orelor de română şi…
Vezi articolul