Biroul Documente Secrete din Ministerul Educației este la etajul I, camera 44, iar Casieria la etajul II, camera 88 – cele mai importante obiective din instituție, publicate pe internet de minister

7.815 vizualizări
Foto: INQUAM Photos – Adriana Neagoe
Adresa exactă până la nivel de etaj și cameră, și detalii de tipul „camera este dotată cu alarmă” despre unele dintre cele mai importante obiective din sediul Ministerului Educației, publicate în caietul de sarcini pus pe site, pentru o licitație de servicii de pază. Este vorba despre Biroul „Documente Secrete” și Casieria instituției.

Informațiile apar în caietul de sarcini pentru achiziția de „Servicii de pază si protecție, pentru obiectivul Ministerul Educației cu sediul central în București, Strada Gen. Berthelot nr. 28-30, sector 1, respectiv pentru sediile secundare ale autorității contractante situate în: strada Spiru Haret nr. 10-12, sector 1, București; strada Spiru Haret nr. 9-11, sector 1, București și strada Știrbei Vodă nr. 39, sector 1, București”.

La capitolul obligațiile minimale ale prestatorului, punctul 26, reprezentanții Ministerului Educației au scris: „Să asigure monitorizarea și intervenția rapidă prin intermediul echipajelor la urmăroarele spații dotate cu sisteme de alarmă în termen de maxim 5 minute de la declanșarea alarmei:

  • Casieria autorității contractante aflată în strada General Berthelot nr. 28-30, etaj 2 cam. 88
  • Biroul Documente Secrete aflat în strada General Berthelot nr. 28-30, etaj 1, cam. 44”.

Sediul despre se vorbește este chiar clădirea principală a Ministerului:

Foto: Google Earth

Criteriul de atribuire al ofertelor este ,,prețul cel mai scăzut“, în condițiile îndeplinirii tuturor specificațiilor tehnice, se precizează în document.

Valoarea contractului estimată de minister este de 694.570 lei pe 8 luni, cu posibilitate de prelungire încă 4 luni.

Sunt precizate în document și cele 8 persoane cu funcție de decizie din Ministerul Educației.

„Persoanele cu funcţii de decizie, din cadrul autorităţii contractante:

  1. Sorin Mihai Cîmpeanu – Ministru,
  2. Gigel Paraschiv – Secretar de Stat,
  3. Ioana Lazăr – Secretar General,
  4. Sorin Ștefan Decă – Secretar General Adjunct,
  5. Mirela Gabriela Toma – Director General D.G.J.C.R.P.C.,
  6. Mihai Păunică – Director General DGE,
  7. Dănuț Ghican – Director General DGI,
  8. Leonard Curcă – Director DAA”

Ministerul Educației are însă 5 secretari de stat, nu doar unul, iar directorii de direcții sunt, potrivit organigramei, 7, nu doar 4.

Foto: Inquam Photos – Adriana Neagoe


1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Federația părinților cere Ministerului Sănătății să ofere date epidemiologice referitoare la copii, înaintea începerii anului școlar / Declarația pe propria răspundere “nu este conformă cu competențele medicale ale părinților”

Federația Națională a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar (FNAP-IP) solicită Ministerului Sănătății să ofere, în contextul măsurilor sanitare propuse pentru reînceperea școlii, datele epidemiologice referitoare existente cu privire la…
Vezi articolul

Ministerul Sănătății: 19.213 copii și tineri de 0-19 ani, infectați cu coronavirus la nivel național de la începutul pandemiei. Asta înseamnă 6,1% din numărul total de cazuri, la fel ca la începutul anului școlar

În total, 19.213 copii cu vârste cuprinse între 0-19 ani au fost infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei, în martie, și până acum, potrivit datelor Ministerului Sănătății. Mai…
Vezi articolul