Biroul Documente Secrete din Ministerul Educației este la etajul I, camera 44, iar Casieria la etajul II, camera 88 – cele mai importante obiective din instituție, publicate pe internet de minister

7.987 de vizualizări
Foto: INQUAM Photos – Adriana Neagoe
Adresa exactă până la nivel de etaj și cameră, și detalii de tipul „camera este dotată cu alarmă” despre unele dintre cele mai importante obiective din sediul Ministerului Educației, publicate în caietul de sarcini pus pe site, pentru o licitație de servicii de pază. Este vorba despre Biroul „Documente Secrete” și Casieria instituției.

Informațiile apar în caietul de sarcini pentru achiziția de „Servicii de pază si protecție, pentru obiectivul Ministerul Educației cu sediul central în București, Strada Gen. Berthelot nr. 28-30, sector 1, respectiv pentru sediile secundare ale autorității contractante situate în: strada Spiru Haret nr. 10-12, sector 1, București; strada Spiru Haret nr. 9-11, sector 1, București și strada Știrbei Vodă nr. 39, sector 1, București”.

La capitolul obligațiile minimale ale prestatorului, punctul 26, reprezentanții Ministerului Educației au scris: „Să asigure monitorizarea și intervenția rapidă prin intermediul echipajelor la urmăroarele spații dotate cu sisteme de alarmă în termen de maxim 5 minute de la declanșarea alarmei:

  • Casieria autorității contractante aflată în strada General Berthelot nr. 28-30, etaj 2 cam. 88
  • Biroul Documente Secrete aflat în strada General Berthelot nr. 28-30, etaj 1, cam. 44”.

Sediul despre se vorbește este chiar clădirea principală a Ministerului:

Foto: Google Earth

Criteriul de atribuire al ofertelor este ,,prețul cel mai scăzut“, în condițiile îndeplinirii tuturor specificațiilor tehnice, se precizează în document.

Valoarea contractului estimată de minister este de 694.570 lei pe 8 luni, cu posibilitate de prelungire încă 4 luni.

Sunt precizate în document și cele 8 persoane cu funcție de decizie din Ministerul Educației.

„Persoanele cu funcţii de decizie, din cadrul autorităţii contractante:

  1. Sorin Mihai Cîmpeanu – Ministru,
  2. Gigel Paraschiv – Secretar de Stat,
  3. Ioana Lazăr – Secretar General,
  4. Sorin Ștefan Decă – Secretar General Adjunct,
  5. Mirela Gabriela Toma – Director General D.G.J.C.R.P.C.,
  6. Mihai Păunică – Director General DGE,
  7. Dănuț Ghican – Director General DGI,
  8. Leonard Curcă – Director DAA”

Ministerul Educației are însă 5 secretari de stat, nu doar unul, iar directorii de direcții sunt, potrivit organigramei, 7, nu doar 4.

Foto: Inquam Photos – Adriana Neagoe


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Înscrierea la cursurile de limba română pentru străini și refugiați 2024, organizate de inspectoratele școlare, s-a scumpit cu 230 lei fară vreun anunț din partea Ministerului Educației – ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial

Participanții străini la cursul de inițiere în limba română vor achita o taxa în valoare de 4.550 de lei, sumă aprobată printr-un ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial vineri,…
Vezi articolul

Georgi Dimitrov, Comisia Europeană: în investițiile pentru educație digitală, cel mai important ar fi aspectul planului de reziliență și redresare. România a pus accent pe subiect, cu solicitări similare altor țări

În investițiile pentru educația digitală, “cel mai important (…) ar fi aspectul planului de reziliență și redresare. Sunt foarte bucuros să văd accentul pus în România pe acest subiect, cu…
Vezi articolul

Material susținut de BCR

Înveți să programezi, ai acces la mentori și know-how-ul lor, dezvolți aplicații pentru problemele din comunitate – asta se întâmplă, pe scurt, la Technovation Girls 2024, unde au început înscrierile / Patru finaliste din 2023 le spun fetelor care vor să se înscrie anul acesta la ce le-a folosit experiența: Este mai mult despre persoana care devii în urma acestui concurs

„Mă atrăgea domeniul acesta informatic, numai că eram și conștientă că ceea ce urmează să lucrez este foarte diferit de ceea ce învățăm la școală. (…) Am vrut să văd…
Vezi articolul