Concurs de lucrări artistice pentru studenții Universității din București. Înscrierile țin până pe 27 martie

670 de vizualizări
Calendar Bacalaureat 2020
Foto: Pexels.com
Studenții Universității din București pot realiza lucrări artistice în cadrul proiectului LinguArt, proiect organizat de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Evenimentul are loc în perioada 19 martie-30 aprilie. Tematica ediției de anul acesta este „The ART of looking forward”. 
  • Pentru înscriere, studenții trebuie să completeze pentru un formular, în perioada 19-27 martie.

Evenimentul este deschis tuturor studenților din cadrul Universității din București, iar participanții au posibilitatea de a alege dintr-o paletă largă de domenii artistice: arte plastice (pictură, arte decorative), scriere literară (proză și poezie), artă teatrală (scurtmetraje, monologuri, sketchuri), fotografie și artă digitală, se arată în comunicat. 

Între 28 martie-10 aprilie, va avea loc o serie de webinare, aceasta fiind și perioada în care se pot preda lucrările. Pentru webinarele organizate se va oferi practică profesională.

După perioada de jurizare, care va avea loc între 11-17 aprilie, câștigătorii vor fi anunțați pe data de 20 aprilie. Echipa Coordonatoare a proiectului își dorește să organizeze festivitatea de premiere pe data de 30 aprilie, dar pot exista modificări în funcție de situația de la acea vreme, potrivit anunțului.

„Sunt de părere că LinguART este un proiect foarte important, întrucât oferă oportunitatea artiștilor la început de drum de a se afirma și de a se face văzuți. Ceea ce îmi place este faptul că există secțiuni diverse: de la poezie până la fotografie și artă digitală. Anul trecut, tematica a constat în arta în timpul pandemiei, subiect pe baza căruia am scris o poezie”, a spus Mădălina Balea, participant LinguART 2021.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Demisii în rândul directorilor de școli, nemulțumiți că au salarii mai mici ca ale profesorilor făra funcție. “Procentul este destul de ridicat”, spune liderul sindical Marius Nistor, FSE / Stavri, FSLI: Sunt niște anomalii în salarizarea directorilor de școli

Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, a declarat pentru Edupedu.ro că „sunt deja directori care au început să-și dea demisia și procentul este destul de ridicat”. Declarația…
Vezi articolul