Cursuri gratuite pentru personalul din domeniul educației, profesori și directori de școli, dar si pentru alte autorități, care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR, organizate de Agenția Națională pentru Achiziții Publice

10.086 de vizualizări
Foto: © Picsfive | Dreamstime.com
Agenția Națională pentru Achiziții Publice organizează, pe parcursul anului 2024, cursuri gratuite de instruire specializată pentru persoanele din domeniul educației, care își desfășoară activitatea în cadrul autorităților/entităților contractante care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR, potrivit unui comunicat de presă.

Cursurile sunt structurate pe 4 module online și offline, au o durată totală de 120 de ore/participant și includ sesiuni de autoînvățare, webinarii, aplicații practice și teste de verificare a cunoștințelor, se precizează în comunicat.

Persoanele interesate să se înscrie în programul de formare specializată sunt invitate să transmită un e-mail la adresa cezara.balanescu@anap.gov.ro, cu următoarele date: nume, prenume, funcție, date de contact (telefon si adresa de e-mail), autoritatea/entitatea în care își desfășoară activitatea, procedurile de achiziții publice derulate cu finanțare din PNRR, conform comunicatului.

Programul de formare specializată este dedicat persoanelor care își desfășoară activitatea în cadrul autorităților/entităților contractante care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR, și se încadrează în domeniile prioritare: transport, energie, infrastructură, digital, mediu, social, sănătate, educație.

Această inițiativă de cursuri gratuite este finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), fiind asociată îndeplinirii Țintei 436 -„Furnizarea de cursuri de formare specializată în domeniul achizițiilor publice“, potrivit sursei citate.

Foto: © Picsfive | Dreamstime.com/ Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


2 comments
  1. Din ciclul :
    Să îi mai prostim nițel…
    Păi achizițiile din PNRR sunt pe final, până se termină cursul de ,, formare ” vor fi încheiate de mult.

    Tipic românesc.
    Întâi punem răspunderea in cârca lor, apoi îi ,, formăm ” iar când apar nereguli, din neștiință sau inadvertențe, îi abandonăm in brațele pedepsei cu suspendare si demitere.

    Cum mai rezistă țara asta peticită de covrigi și trese…

    N.B.
    Asta se întâmplă in toate situațiile.
    Și când trebuie să stie si ed. rutieră, juridică, sociale, economică, gastronomică, psihologică, emoțională, maritală, parentală și câte si mai câte.

    1. În unele componente și investiții mai sunt foarte multe achiziții de făcut, așa că sunt foarte bune aceste cursuri. PNRR ține până în 2026, mai sunt foarte multe de făcut și de achiziționat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Modificări la Titularizare: Fișa de înscriere, publicată de inspectorate. Cererea de înscriere, schimbată în ultima zi cu o cerere din 25 iunie. Documentele depuse online au condiție de rezoluție minimă

Modificări la Titularizare în ultimul moment. Inspectoratele școlare județene au aufișat Fișa de înscriere la Titularizare, după ce Edupedu.ro a scris în această dimineață că acest document central al dosarului…
Vezi articolul

“Celor care consideră că stăm degeaba pe bani mulți în învățământ, le transmit că sunt o mulțime de posturi libere, pentru toată lumea. Aștept înghesuiala”. Mesajul profesoarei Mădălina Neagoe după ce a obținut un post de titular, la 12 ani de când a dat prima oară concursul. În acest timp s-a înscris la titularizare de 4 ori și de fiecare dată a luat peste 9

Profesoara Mădălina Neagoe a reușit după 12 ani de la primul examen de titularizare să obțină un post la liceul dorit, Liceul Teoretic din Azuga, povestește într-o postare pe Facebook.…
Vezi articolul

Motivele pentru care suspendarea grevei generale din Educație a fost decisă doar de către liderii județeni de sindicate și nu de toți membrii – explicațiile sindicatului Sălaj: 65% vor fi creșterile salariale de la 1 ianuarie 2024, pe angajamentele Guvernului / În ce condiții poate fi reluată greva

Suspendarea grevei nu înseamnă încetarea ei, transmite Liga Sindicatelor din Învățământ Sălaj. Potrivit sursei citate, în urma grevei, două dintre cele mai importante revendicări s-au realizat: majorarea salarială între 21…
Vezi articolul

FOTO Grevă de amploare a profesorilor în Franța, după ce măsurile de protecție împotriva Covid-19 din școli “nu le garantează siguranță”, susțin sindicatele / Jumătate din școli, închise astăzi

În fața unor schimbări frecvente ale protocolului sanitar de protecție Covid-19 din școli, din ultimele 10 zile, profesorii francezi de învățământ primar, gimnaziu, dar și de la licee, sunt în…
Vezi articolul

De ce fug tinerii de o carieră în învățământ: salarii mici, metode învechite / ”Luptând cu facturi şi credite scăpate de sub control, pot renunţa la ideea de a mai urma studii superioare” – interviu Deutsche Welle cu o tânără asistent universitar

Luptând cu facturi şi credite scăpate de sub control, tinerii ar putea renunţa la ideea de a mai urma studii superioare, spune Georgiana Țăranu, asistent universitar la Facultatea de Istorie…
Vezi articolul