Cursuri gratuite pentru personalul din domeniul educației, profesori și directori de școli, dar si pentru alte autorități, care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR, organizate de Agenția Națională pentru Achiziții Publice

9.886 de vizualizări
Foto: © Picsfive | Dreamstime.com
Agenția Națională pentru Achiziții Publice organizează, pe parcursul anului 2024, cursuri gratuite de instruire specializată pentru persoanele din domeniul educației, care își desfășoară activitatea în cadrul autorităților/entităților contractante care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR, potrivit unui comunicat de presă.

Cursurile sunt structurate pe 4 module online și offline, au o durată totală de 120 de ore/participant și includ sesiuni de autoînvățare, webinarii, aplicații practice și teste de verificare a cunoștințelor, se precizează în comunicat.

Persoanele interesate să se înscrie în programul de formare specializată sunt invitate să transmită un e-mail la adresa cezara.balanescu@anap.gov.ro, cu următoarele date: nume, prenume, funcție, date de contact (telefon si adresa de e-mail), autoritatea/entitatea în care își desfășoară activitatea, procedurile de achiziții publice derulate cu finanțare din PNRR, conform comunicatului.

Programul de formare specializată este dedicat persoanelor care își desfășoară activitatea în cadrul autorităților/entităților contractante care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR, și se încadrează în domeniile prioritare: transport, energie, infrastructură, digital, mediu, social, sănătate, educație.

Această inițiativă de cursuri gratuite este finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), fiind asociată îndeplinirii Țintei 436 -„Furnizarea de cursuri de formare specializată în domeniul achizițiilor publice“, potrivit sursei citate.

Foto: © Picsfive | Dreamstime.com/ Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


2 comments
 1. Din ciclul :
  Să îi mai prostim nițel…
  Păi achizițiile din PNRR sunt pe final, până se termină cursul de ,, formare ” vor fi încheiate de mult.

  Tipic românesc.
  Întâi punem răspunderea in cârca lor, apoi îi ,, formăm ” iar când apar nereguli, din neștiință sau inadvertențe, îi abandonăm in brațele pedepsei cu suspendare si demitere.

  Cum mai rezistă țara asta peticită de covrigi și trese…

  N.B.
  Asta se întâmplă in toate situațiile.
  Și când trebuie să stie si ed. rutieră, juridică, sociale, economică, gastronomică, psihologică, emoțională, maritală, parentală și câte si mai câte.

  1. În unele componente și investiții mai sunt foarte multe achiziții de făcut, așa că sunt foarte bune aceste cursuri. PNRR ține până în 2026, mai sunt foarte multe de făcut și de achiziționat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Școlile să fie deschise pentru o lună, clasele primare și grădinițele să rămână închise într-un scenariu complet de revenire la ore trimis Ministerului Educației de Inspectoralul Școlar București

Redeschiderea școlilor ar trebui să se facă mai întâi pentru elevii de clasele a VIII-a și a XII-a, care vor sta la cursuri timp de două săptămâni, iar pentru următoarele…
Vezi articolul

CNSU cere lege pentru ca angajații la stat, inclusiv profesorii și personalul din școli și universități, cei din Ministerul Educației și inspectoratele școlare, să poată veni la muncă doar cu Certificatul verde

Propunere cu impact masiv asupra angajaților din școli și din sistemul bugetar în general, cu prevederi și pentru sistemul privat – Certificatul verde să fie impus prin lege pentru tot…
Vezi articolul