Efectul Tate: Școlile din Marea Britanie raportează un număr tot mai mare de misoginism și hărțuire sexuală, la băieții de 9 și 10 ani / Guvernul le cere profesorilor să nu le vorbească elevilor despre Andrew Tate

535 de vizualizări
Foto: Ilona Andrei / G4Media
Profesorii din Marea Britanie sunt sfătuiţi de guvern să nu discute cu elevii despre Andrew Tate, „regele masculinităţii toxice”, influencerul din social media, în ciuda faptului că şcolile raportează un număr tot mai mare de misoginism şi hărţuire sexuală din partea unor băieţi de numai nouă ani, relatează The Guardian, citat de News.ro.

Organizaţia caritabilă Diversify, cu sediul în Rotherham, care organizează ateliere şcolare despre incluziune, primeşte aproximativ 25 de apeluri pe săptămână de la şcoli primare şi secundare din Anglia care doresc ajutor pentru a face faţă hărţuirii sexuale şi „incidente misogine şocante”. Mulţi se referă la influenţa lui Tate, care se află în arest la domiciliu în România pentru suspiciune de trafic de persoane şi crimă organizată. Videoclipurile TikTok ale lui Tate le spun băieţilor că o femeie aparţine iubitului ei; că fetele care nu stau acasă sunt „târfe”; şi că victimele violurilor trebuie să „poarte responsabilitatea” pentru atacurile asupra lor.

Sara Cunningham, co-fondatoarea organizaţiei caritabile, estimează că într-o clasă medie de 30 de copii, opt băieţi îl admiră pe Tate.

Ce o nemulțumește este faptul că oficialii de la Departamentul pentru Educaţie (DfE) i-au sfătuit pe directorii de şcoli care au cerut ajutor să nu încurajeze discuţiile despre opiniile lui Tate în cadrul lecţiilor de educaţie personală, socială şi de sănătate (PSHE) şi că refuză să ofere orice fel de formare sau resurse.

„Am fost recent într-o şcoală primară din sudul Londrei, iar elevii cu vârsta de doar 10 ani ştiau multe despre arestarea lui Tate şi [acuzaţiile de] viol. Un băiat de 10 ani a spus că aceste femei au consimţit la sex pentru că s-au întors la casa lui Tate”, a spus ea.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

3 comments
  1. Asta vine de acasă:misoginismul.Ei au foarte mulți musulmani și sunt ca o casta.Indiferent cât timp stau intr-o alta tara ei nu accepta religia celorlalți și ce cred ei e litera de lege.Nu au făcut nimic pentru a ii integra.Nu avem și noi moldoveni musulmani extremiști?De unde?Din noile familii mixte unde tatăl musulman nici nu vrea sa audă de creștinism ,religia mamei,și ii creste pe copii in fanatism musulman.

    1. Misoginismul puștanilor englezi de 9 ani nu are legătură cu musulmanii, cum ați ajuns la asta? Despre ce moldoveni musulmani extremiști vorbiți? Ați ajuns la islam de la frații Tate fără nicio logică. Îi mai și acuzați pe englezi că nu au făcut nimic să îi integreze pe musulmani, ceea ce e fals; primarul Londrei e musulman, de exemplu. Dar problema sunt frații Tate, care sunt englezi get-beget, nu imigranții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING „Nu suntem la piață și, ca atare, nu operăm cu oferte, nici măcar la mall“, spune Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului, despre noile solicitări ale sindicatelor, în timp ce anunță că Executivul va aproba ceea ce le-a oferit acum două zile și profesorii au refuzat: bani de cărți și prime, în loc de majorări ale salariilor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunțat că decizia coaliției de guvernare a fost să aplice promisiunile făcute la întâlnirile trecute cu sindicatele. Gestul sfidează cel mai mare…
Vezi articolul