Festivalul de știință „SciFest Cluj-Napoca – The science of things”, organizat la Universitatea Babeș-Bolyai

68 de vizualizări
Universitatea Babeș-Bolyai anunță că organizează, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018, festivalul de știință „SciFest Cluj-Napoca – The science of things”. Evenimentul promovează știința ca pilon al consolidării educației și dezvoltării societății prin direcționarea mentalității spre inovare, informează UBB.

SciFest Cluj-Napoca – The science of things este realizat în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj, Facultatea de Biologie și Geologie a UBB și Asociația Studenților Fizicieni din Universitatea Babeș-Bolyai.

Scopul festivalului este apropierea științei de comunitate. Printre obiectivele proiectului se numără creșterea nivelului de informare a comunității cu privire la valorile științei, artei și istoriei naționale, prin organizarea unui eveniment menit să transmită informațiile științifice într-un mod distractiv și pe înțelesul tuturor și elaborarea unor publicații proprii cu valență educațională.

Programul festivalului aici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

ULTIMA ORĂ Toate școlile din județul Iași vor fi închise marți, 9 ianuarie, a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență la propunerea Inspectoratului școlar / Luciana Antoci: Fiecare consiliu de administrație va decide un program de recuperare a cursurilor

Toate școlile din județul Iași vor fi închise marți, 9 ianuarie, potrivit hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, de luni seara. Inspectoratul Școlar al Județului (ISJ) Iași a propus…
Vezi articolul

Pregătire pentru Bacalaureat la Istorie, anunțată de Facultatea de Istorie a Universității din București. Cinci profesori de la licee din București, Buzău și Slobozia fac ședințe gratuite de discuții, exerciții și pregătire online cu elevii care se înscriu

Facultatea de Istorie a Universității din București a anunțat duminică, pe Facebook, că organizează ședințe de pregătire pentru Bacalaureat. Prima ședință online are loc pe 23 martie, apoi la câte…
Vezi articolul

Cel puțin 12.000 de elevi au fost racolați de Securitate în vremea comunismului / Germina Nagâț, CNSAS: Erau recrutați în școală și aduși la întâlnirea cu ofițerul de un cadru didactic / Procuror militar: Foarte mulți sunt în prezent locotenent-colonel pentru că au continuat să lucreze în SRI

Între 12-13.000 de elevi au fost recrutați de fosta Securitate pentru a face Poliție politică, potrivit reprezentanților Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Fostei Securități, citați de Euronews România. CNSAS a…
Vezi articolul