LISTE Ratele de vaccinare ale școlilor și grădinițelor din 21 județe și din București

105.608 vizualizări
Foto: © Sarinya Pinngam | Dreamstime.com
În total, 21 inspectorate școlare au răspuns până acum la solicitarea Edupedu.ro și ne-au transmis listele cu ratele de vaccinare a angajaților din toate școlile și grădinițele din județe. Pe măsură ce vom primi și de la celelalte inspectorate școlare, vom completa acest articol cu datele suplimentare. Momentan, avem răspunsuri de la inspectoratele din județele Dâmbovița, Bihor, Ilfov, Brăila, Hunedoara, Buzău, Alba, Timiș, Caraș-Severin, Mureș, Sibiu, Vrancea, Sălaj, Argeș, Teleorman, Vâlcea, Bistrița-Năsăud, Satu Mare și din municipiul București.
  • Amintim că deschiderea cu prezență fizică a școlilor se face doar pe baza unei rate de vaccinare de peste 60 % la nivelul angajaților unității de învățământ, conform noilor reguli stabilite pe 5 noiembrie.
  • UPDATE: ratele de vaccinare din județele Arad, Iași, Harghita.
  • UPDATE 2: București a actualizat listele – datele sunt în articol.
  • Vom actualiza datele pe măsură ce Inspectoratele școlare răspund solicitării Edupedu.ro.
Județul Arad:
Județul Iași:
Județul Harghita:
Județul Satu Mare:
Județul Teleorman:
Județul Vâlcea:
Județul Bistrița-Năsăud:
Județul Argeș:
Județul Sălaj:
Județul Mureș:
Județul Bihor:
Județul Sibiu:
Județul Dâmbovița:
Județul Brăila:
Județul Buzău:
Județul Caraș-Severin:
Județul Alba:
Județul Ilfov:
Județul Timiș:
Județul Vrancea:
Ratele din școlile din Hunedoara le puteți accesa de aici.
București – 4 noiembrie 2021:
București – 5 noiembrie 2021

Foto: Sarinya Pinngam | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


3 comments
  1. Din păcate, d- nul ministru ar trebui sa vadă și procentele mici de vaccinare al unor grădinițe cu program prelungit (38.7%). Dacă grădinița intră in format online, cu cine voi lăsa copilul, având în vedere ca suntem profesori și predăm fizic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Președintele Academiei Române, mesaj de tip pașopt în 2020: Legătura dintre Ziua Sf. Andrei și Ziua Națională – o împlinire a proniei cerești/ În 89, valurile de români veneau spre centrele oraşelor cu prapori în frunte

„Unitatea românilor s-a făcut prin poporul condus de ‘preoţi cu crucea-n mână’, ca şi Revoluţia din decembrie 1989, când valurile de români veneau spre centrele oraşelor cu prapori în frunte.…
Vezi articolul