Economedia – Ministrul Muncii despre o “minivacanță” de 1 iunie: “Există varianta legală de a-ți lua o zi de concediu”

24.101 de vizualizări
Raluca Turcan / Foto: gov.ro
Persoanele care vor să facă punte către 1 iunie îşi pot lua o zi din concediu, a declarat sâmbătă, la Constanţa, ministrul Muncii, Raluca Turcan, citată de Agerpres. Ziua copilului, 1 iunie, zi liberă pentru elevi, profesori şi părinţi, cade într-o marţi.

Raluca Turcan: “Discuţia este mai un pic mai delicată. Multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte îşi pot lua o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte. (…)”

Citește articolul complet pe Economedia.ro
Citește și:
1 Iunie – zi liberă pentru elevi și profesori. Ministrul Muncii: Din punctul meu de vedere, nu va exista o punte între weekend și Ziua Copilului, care pică într-o zi de marți

6 comentarii
  1. Doamna Turcan traieste in alt basm. Niciun parinte nu si va lua concediu in conditiile in care copilul trebuie sa fie la scoala.

  2. Articolul asta nu isi are sensul pe acest site, profesorii nu isi pot lua concediu iar elevii pot lipsi nemotivat. Ceilalti bugetari isi pot lua concediu cand vor, iar noi profesorii avem un concediu mai mare de 62 de zile. Dar nimeni nu explica dezantajul acesta. Ceilalti bugetari au intre 30 si 40, depinde de vechime si categorie.

    1. Doamna ministru nu cunoaște legislația muncii. Doar o parte dintre angajați pot să își ia concediu. Ceilalți trebuie să îi înlocuiască pe cei care sunt in concediu

  3. In tara asta industrie nu mai exista, se traieste din turism. Unde muncesc romanii de nu se poate da liber?

  4. Frântură de logică: de ce sa își ia părinți o zi din concediu, dacă copii sunt la școală? Te gândești și dumneata, ministrul muncii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like