Ministrul Muncii: Părinţii își vor putea lua zile libere plătite de stat cu 75% și în vacanță, să stea acasă cu copiii mai mici de 12 ani

SURSA: mmuncii.ro
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, că şi în vacanţa şcolară părinţii vor putea beneficia de sprijinul financiar acordat pentru a sta acasă cu copiii, potrivit News.ro.

“Să introducem pe ordinea de zi o hotărâre de Guvern în completarea celei dinainte pentru ca şi în vacanţă şcolară, atât părinţii copiilor la grădiniţă şi şcoală, cât şi cei de la creşă, să poată beneficia în continuare de sprijinul acordat, având în vedere situaţia prezentă în care într-adevăr se impune să rămână acasă pentru îngrijirea copilului”, a transmis ministrul Muncii.

FOTO: mmuncii.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO: RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Bună ziua! Eu de luni trebui sa merg la serviciu pentru ca mau sunat sa îmi spună ca nu ma plătește nimeni pe perioada vacantei. Copilul meu este înscris la creșă iar creșa nu are vacanță, am explicat lucrul acesta dar degeaba. Problema mea este ca nu am cu cine sa îl las pe cel mic. Mulțumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate