Ministrul Muncii: Părinţii își vor putea lua zile libere plătite de stat cu 75% și în vacanță, să stea acasă cu copiii mai mici de 12 ani

6.408 vizualizări
SURSA: mmuncii.ro
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, că şi în vacanţa şcolară părinţii vor putea beneficia de sprijinul financiar acordat pentru a sta acasă cu copiii, potrivit News.ro.

“Să introducem pe ordinea de zi o hotărâre de Guvern în completarea celei dinainte pentru ca şi în vacanţă şcolară, atât părinţii copiilor la grădiniţă şi şcoală, cât şi cei de la creşă, să poată beneficia în continuare de sprijinul acordat, având în vedere situaţia prezentă în care într-adevăr se impune să rămână acasă pentru îngrijirea copilului”, a transmis ministrul Muncii.

FOTO: mmuncii.ro


1 comment
  1. Bună ziua! Eu de luni trebui sa merg la serviciu pentru ca mau sunat sa îmi spună ca nu ma plătește nimeni pe perioada vacantei. Copilul meu este înscris la creșă iar creșa nu are vacanță, am explicat lucrul acesta dar degeaba. Problema mea este ca nu am cu cine sa îl las pe cel mic. Mulțumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Condiţiile puse de USR-PLUS pentru un guvern cu PNL – domeniul Educației: „Desfiinţarea inspectoratelor şcolare şi transformarea directorilor de şcoli în manageri performanţi, aleşi prin concurs”

Desfiinţarea inspectoratelor şcolare şi transformarea directorilor de şcoli în manageri  performanţi, aleşi prin concurs, o descentralizare a sistemului care presupune ca deciziile în şcolile publice să fie luate nu de…
Vezi articolul