Pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica alături de alte șase persoane, în urmă cu trei săptămâni, s-a scufundat parțial

671 de vizualizări
Foto: Facebook.com – Dorelian Bellu
Pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica alături de alte șase persoane în urmă cu trei săptămâni s-a scufundat parțial. În fotografiile publicate pe rețelele de socializare se observă că pontonul se află scufundat jumătate în apele Dunării. Pontonul era folosit drept centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară și se afla ancorat în dreptul comunei Mahmudia.

Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Mahmudia au declarat că acesta este doar „puțin bandat” și nicidecum scufundat: „El nu este scufundat. Unde a fost ancorat, în zona respectivă, apele Dunării erau crescute. În momentul în care s-au tras apele, el s-a bandat puțin, dar nu s-a răsturnat sau l-a luat apa. Domnul primar a vorbit acum la Consiliul Județean să vină o navă specializată să îl poată îndrepta. Nu are nicio problemă”, a declarat secretarul comunei Mahmudia.

Șapte oameni, în frunte cu Ministrul Raluca Turcan, au tăiat o panglică la inaugurarea, în urmă cu trei săptămâni, a unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării.

Evenimentul a avut loc cu ocazia lansării, la Tulcea, a primului centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară, un proiect privat realizat de Fundația SERA ROMÂNIA și PENNY România.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Criteriile folosite de profesori pentru alegerea manualelor școlare – studiu de piață al unei edituri / Întrebate ce ar vrea să regăsească în plus, în manualele de gimnaziu, mai multe cadre didactice au indicat itemi asemănători celor de la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a, evaluări inițiale și o evaluare sumativă mai scurtă, plus idei pentru Școala Altfel

Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al profesorilor atunci când vine vorba despre manualele școlare pentru elevii de gimnaziu, potrivit unui studiu…
Vezi articolul

VIDEO Cîmpeanu: Nu există platforme dedicate și securizate pentru evaluarea online, cu excepția proiectului pilot Brio / În ultimele 12 luni au fost făcute achiziții de aproape un milion de echipamente, dar nu toți elevii din România au echipamente adecvate / La liceu trebuie laptop

Nu există platforme dedicate și securizate pentru evaluarea online, cu excepția proiectului pilot Brio, a declarat luni ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință de presă de la sediul ministerului. Acesta…
Vezi articolul

VIDEO Aproape 5.000 de elevi sunt în autoizolare în Republica Moldova, 187 diagnosticați cu COVID-19 la două săptămâni de la începerea școlii. Șarov: Începerea școlii nu a dus la majorarea numărului de infectări

Elevii din 10 școli și 171 de clase din Republica Moldova învață la distanță din cauza carantinei, adică 4.958 de elevi și 288 de profesori sunt în autoizolare scrie anticoruptie.md. De…
Vezi articolul

Peste 1.000 de elevi și 600 de profesori și alți angajați, confirmați cu COVID-19 în prima săptămână de școală la nivel național / Peste 17 mii de elevi din aproape 800 de clase fac școală online

Peste 1.000 de elevi și 600 de profesori și alți angajați au fost confirmați cu COVID-19 în prima săptămână de școală la nivel național, anunță Ministerul Educației într-un comunicat. „Astăzi,…
Vezi articolul

Unul dintre elementele care produc deficit de performanță este improvizația. Să renunțăm la deciziile luate fără a avea în spate studii și analize foarte serioase, este de părere Lucian Ciolan, prorector al Universității din București

„Unul dintre elementele care produc deficit de performanță este improvizația”, a transmis Lucian Ciolan, prorector al Universității din București, la evenimentul de lansare a ediției 2023 a Education at a…
Vezi articolul