Raluca Turcan, vicepremier care coordonează educația, despre tragedia de la Timișoara: “Omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort”

570 de vizualizări
Foto: Facebook/ Raluca Turcan
Vicepremierul Raluca Turcan, care coordonează activitatea ministerului educației, a declarat miercuri că toți cei implicați în tragedia de la Timișoara, unde doi copii și mama unuia dintre ei au murit după o dezinsecție, trebuie să răspundă direct pentru cele întâmplate, ”astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort”.

”Pentru tragedia de la Timişoara trebuie să existe o răspundere directă a tuturor factorilor implicaţi. Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara. Este greu de imaginat cum a putut să existe atâta lipsă de responsabilitate în materie de verificarea îndeplinirii competenţelor şi a cerinţelor contractuale de către furnizorul privat”, a declarat Raluca Turcan.

 

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Exprimare profund nefericită!!
    Mă face să mă întreb cât de diferiți sunt politrucii PNL de cei PSD.
    Sub nici o formă doamna nu ar trebui să coordoneze ceva în statul român.
    Cine a promovat-o și cine o susține?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Guvernul s-a răzgândit: nu mai oferă voucherele de 250 de lei pentru rechizite, cărți și echipament sportiv pentru elevi. SURSE: Banii necesari, tăiați la rectificarea bugetară

Ministerul Educației a retras din dezbatere publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind programul „Merg la școală”, prin care aloca 250 de lei sub formă de vouchere pentru fiecare elev…
Vezi articolul