Simulare Evaluare Națională 2024. Subiectele pe care le-au primit elevii din Buzău la Matematică

66.250 de vizualizări
Foto: captură subiect
Elevii de clasa a VIII-a din județul Buzău au susținut marți, 21 noiembrie, proba scrisă la Matematică a simulării Evaluării Naționale 2024. Potrivit procedurii operaționale, proba a avut o durată de 2 ore, din momentul primirii subiectelor de către elevi. Rezultatele de la simularea județeană vor fi comunicate pe 4 decembrie. Vezi mai jos subiectele și baremul de corectare.

Subiect – Matematică

Barem – Matematică

Rezultatele elevilor, potrivit procedurii

„(1) Rezultatele elevilor nu vor fi trecute în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevilor, notele obținute la simulările județene pot fi trecute în catalog.

(2) Rezultatele obținute de elevi la simularea evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a și la simularea probelor scrise ale examenului national de bacalaureat, în anul școlar 2023-2024, sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

(3) Rezultatele obținute la simulările examenelor naționale nu se contestă;

(4) Lucrările elevilor vor fi arhivate pentru un an de zile la nivelul unității de învățământ.”

Pentru elevii cu cerințe educaționale speciale se asigură susținerea probelor “de examen adaptate în conformitate cu prevederile procedurii privind asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor pentru elevii cu deficiențe de vedere/deficiențe de auz și tulburări de neurodezvoltare care susțin examenele naționale (…)”, după cum se arată în procedură.


5 comments
  1. subiecte nivel clasa a patra. sa puna cineva subiectele de admire la liceu de prin anii 1987,88. sa vedeti ce stiau atunci copiii. fără tableta , fară chat gpt

    1. Erați mai bun la matematică , se pare că gramatica nu este punctul dumneavoastră forte 😅 , și nu văd cum Chat GPT sau orice alt tip de robot te-ar putea ajuta la un astfel de test , mai mult deranjează dacă îl folosești până în momentul testului pentru note sau lucruri de acest gen. Și m-am uitat , subiectele pe care dumneavoastră le menționați sunt adevărat , mai grele , dar împărțirea ar fi făcută relativ la fel , și diferențele făcute de o sutime-două sunt mult mai competitive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Guvernul britanic nu mai acordă împrumuturi de studii pentru tinerii români. Ce opțiuni vor avea de anul viitor? Simon Parker, profesor britanic stabilit în România: „Fiecare universitate va cere o taxă diferită care va varia în funcție de cursuri”

La scurt timp după votarea Brexitului, oficialii britanici spuneau că despărțirea de Uniunea Europeană nu va afecta sprijinul academic pentru atragerea celor mai bine pregătiți tineri de pe continent, însă…
Vezi articolul

Reproșuri de moralitate politică între rectori. Pricopie, după migrarea lui Cîmpeanu la PNL: Traseismul politic – o ‘cruzime’ folosită cu înțelepciune sau o practică descoperită prin bălțile Dâmboviței?

“La noi, traseismul politic nu este întâlnit în situații extreme – a devenit o practică, o rutină – și nu este în beneficiul public”, avertizează rectorul Școlii Naționale de Studii…
Vezi articolul