SUA au aprobat vaccinul Pfizer pentru adolescenții cu vârste între 12 și 15 ani

255 de vizualizări
Foto: © Irina Zharkova | Dreamstime.com
Autorizarea vaccinului împotriva COVID-19 produs de Pfizer/BioNTech a fost extinsă la adolescenţii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani în Statele Unite, a anunţat luni Agenţia americană pentru Medicamente (FDA), notează AFP, citată de Agerpres și preluată de G4Media.ro.

Acesta este „un pas important în lupta împotriva pandemiei de COVID-19”, a declarat Janet Woodcock, şeful interimar al FDA, într-un comunicat. „Acţiunea noastră de astăzi permite protejarea unei populaţii mai tinere împotriva COVID-19”, a adăugat ea.

Canada a devenit miercuri prima ţară care a autorizat remediul pentru această grupă de vârstă. De asemenea, Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) studiază în prezent extinderea vaccinului Pfizer pentru adolescenţi.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

ID 215802379 © Irina Zharkova | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Un lucru bun! Sper să ajungă mai repede și la noi, astfel părinții își vor trimite liniștiți copiii la școală, chiar dacă nu vor fi vaccinati unii profesori (din motive de sănătate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like