• Acasă
  • Știri
  • Universitatea de Medicină din Târgu Mureş...
Știri Universitate

Universitatea de Medicină din Târgu Mureş anunță că aplică la cursuri protocoalele Institutului Beck pe anxietatea de performanţă a studenţilor

Citire în 1 min
Protocoalele Institutului Beck pe anxietatea de performanţă a studenţilor vor fi aplicate la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureş, pentru a crește performanța academică, anunță instituția. Cosmin Popa, directorul Departamentului de Consiliere al Universității, declară că “studiile indică faptul că un nivel scăzut de anxietate de performanţă reprezintă un factor motivaţional în procesul de învăţare”, transmite Agerpres.

Atunci când anxietatea de performanţă este prezentă la un nivel ridicat, corelativ, performanţa academică scade. Astfel, îmi propun să aplicăm o parte dintre protocoalele specifice Institutului Beck în rezolvarea anxietăţii de performanţă care apare absolut normal în cazul multor studenţi”, a continuat Popa, potrivit agenției de presă citate.

Institutul Beck este un renumit centru de cercetare și training profesional în psihoterapii cognitiv-comportamentale din Philadelphia, Statele Unite.

Sursă imagine: www.blog.umftgm.ro

Te mai poate interesa

VIDEO Ce faci dacă ești șantajat cu poze intime în online? Lecția de educație juridică pentru copii și tineri

Matei Pop

Consiliul Rectorilor anunță “interes de excepție manifestat de tinerii tunisieni pentru universitățile din România”

Redacția

Studiu: Topul orașelor din România în funcție de cât de bune sunt școlile și facilitățile educaționale

Mihai Peticila

Lasă un comentariu

* Folosind acest formular sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră pe acest site.