VIDEO Ce spunea Klaus Iohannis despre plagiatul lui Victor Ponta în campania din 2014: “Oriunde în lume un politician prins că a plagiat și numai trei rânduri este obligat să se retragă din politică”

411 vizualizări
Klaus Iohannis la guvern / Foto: gov.ro
În campania prezidențială din anul 2014, atunci când Klaus Iohannis a candidat pentru prima dată la președinția României, a făcut declarații, într-o dezbatere electorală de la B1TV, referitoare la plagiatul lui Victor Ponta, contracandidatul său din turul doi.

Candidatul PNL la vremea aceea, Iohannis a spus că „oriunde în lume politician care este prins că a plagiat și numai trei rânduri este obligat să se retragă din politică”.

Iohannis a subliniat statutul său de profesor spunând că e foarte grav chiar și când un elev copiază, iar plagiatul într-o teză de doctorat este o „problemă proporțional mai mare”.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

3 comments
  1. Dacă reformăm învățământul preuniversitar dispare și plagiatul, copiatul, dispar și meditațiile, dispar și scoliozele datorate orelor de sat în bancă, dispare și bulimia de stres datorată programelor încărcate, dispare și analfabetismul funcțional etc. Ideea e să reformăm PROGRAMELE, după modelul sistemelor de educație performante (ex. Finlanda). Nu e greu, nu trebuie să inventăm apa caldă, trebuie doar să VREM.

  2. Aoleu,de cate ori privesc asta imi vine sa si rad,dar sa si plang.Rad de ei,dar ma intristez ca tara asta s a dus pe râpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

UPDATE VIDEOTEXT Ministrul Sorin Cîmpeanu – conferință de presă pe tema proiectelor de lege și a pregătirii pentru noul an școlar: Despre verificarea propriei teze de doctorat – Nu cred că era momentul să mă laud cu un document laudativ / Întrebat despre numărul de elevi care încep școala: Am o problemă cu reținerea cifrelor

UPDATE Conferința de presă s-a încheiat. Ministerul Educației a susținut o conferință de presă a ministrului Sorin Cîmpeanu joi, la ora 17:00. Instituția a anunțat într-un mesaj trimis jurnaliștilor acreditați,…
Vezi articolul
Sandra Alexiu / Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Copiii de 5-11 ani nu vor fi deocamdată vaccinați anti-Covid-19 în cabinetele medicilor de familie, ci în centrele de vaccinare, spune președintele Asociației medicilor de familie din București, Sandra Alexiu / Ministerul Sănătății încă nu știe când începe imunizarea copiilor din această categorie de vârstă

Președintele Asociației Medicilor de Familie din București a atras atenția, într-un scurt interviu pentru Edupedu.ro, că medicii de familie nu sunt deocamdată luați în calcul pentru a-i putea vaccina pe…
Vezi articolul