Viorica Dăncilă, încă o gafă: “Nici o mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul”

8.147 de vizualizări
Foto: Facebook/Viorica Dancila
Premierul Viorica Dăncilă a lansat o rafală de greșeli gramaticale în declarația făcută azi, fără foi, la ieșirea de la Biroul Electoral Central, unde a depus dosarul de candidat la prezidențiale.

Dăncilă a reușit să înghesuie două erori într-o singură frază, spunând „Nici o mamă, din această ţară, să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia copilului”. Greșeala vine după ce anul trecut Viorica Dăncilă a spus, întrebată dacă îi este frică de plângerea penală depusă împotriva sa de liderul PNL, Ludovic Orban: ”Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

Citește și:

 


1 comentariu
  1. Si sistemul de invatamant a avut o contributie 🙂 Ati trecut-o clasa, uite ca a ajuns prim-ministru si acum va taie fondurile!
    Sa va invatati minte, stimati lucratori din Invatamant sa mai treceti toate loazele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Sorin Cîmpeanu și Radu Szekely / Colaj foto: gov.ro, Doria Dragusin - Merito

OFICIAL Ministrul educației: I-am propus lui Radu Szekely să rămână în echipă. Propunerea a fost făcută pe baza competenței, dar și a curajului de a spune ce gândește fără sa-i pese dacă e sau nu “în linie”

Secretarul de stat din Educație demis astăzi de premierul Florin Cîțu rămâne oficial în Minister, pe poziția de consilier al ministrului Sorin Cîmpeanu. “I-am propus lui Radu Szekely să rămână…
Vezi articolul