Viorica Dăncilă, încă o gafă: “Nici o mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul”

8.156 de vizualizări
Foto: Facebook/Viorica Dancila
Premierul Viorica Dăncilă a lansat o rafală de greșeli gramaticale în declarația făcută azi, fără foi, la ieșirea de la Biroul Electoral Central, unde a depus dosarul de candidat la prezidențiale.

Dăncilă a reușit să înghesuie două erori într-o singură frază, spunând „Nici o mamă, din această ţară, să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia copilului”. Greșeala vine după ce anul trecut Viorica Dăncilă a spus, întrebată dacă îi este frică de plângerea penală depusă împotriva sa de liderul PNL, Ludovic Orban: ”Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

Citește și:

 


1 comentariu
  1. Si sistemul de invatamant a avut o contributie 🙂 Ati trecut-o clasa, uite ca a ajuns prim-ministru si acum va taie fondurile!
    Sa va invatati minte, stimati lucratori din Invatamant sa mai treceti toate loazele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Primele măsuri în școlile europene împotriva variantei sud-africane a coronavirusului. Anglia: elevii – îndemnați să poarte iar mască în spațiile comune / Germania: președintele îndeamnă oamenii să ia voluntar măsuri pentru a nu fi nevoie de închiderea școlilor

Primele măsuri și îndemnuri privind mediul școlar, în contextul răspândirii variantei sud-africane a noului coronavirus, au început să se facă auzite de duminică, în Anglia și Germania. La Londra, guvernul…
Vezi articolul