Viorica Dăncilă, încă o gafă: “Nici o mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul”

8.167 de vizualizări
Foto: Facebook/Viorica Dancila
Premierul Viorica Dăncilă a lansat o rafală de greșeli gramaticale în declarația făcută azi, fără foi, la ieșirea de la Biroul Electoral Central, unde a depus dosarul de candidat la prezidențiale.

Dăncilă a reușit să înghesuie două erori într-o singură frază, spunând „Nici o mamă, din această ţară, să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia copilului”. Greșeala vine după ce anul trecut Viorica Dăncilă a spus, întrebată dacă îi este frică de plângerea penală depusă împotriva sa de liderul PNL, Ludovic Orban: ”Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

Citește și:

 


1 comment
  1. Si sistemul de invatamant a avut o contributie 🙂 Ati trecut-o clasa, uite ca a ajuns prim-ministru si acum va taie fondurile!
    Sa va invatati minte, stimati lucratori din Invatamant sa mai treceti toate loazele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Elevii care primesc burse sociale de 200 de lei pe lună vor primi și vouchere de 30 de euro pe lună pentru alimente, rechizite și haine, printre măsurile promise de coaliția de guvernare prin planul „Sprijin pentru economia României”

Liderii coaliţiei de guvernare au prezentat pachetul de măsuri economice şi sociale ce urmează să fie luate în contextul valului de scumpiri din ultima perioadă. Se numește “Sprijin pentru economia României”…
Vezi articolul