Viorica Dăncilă, încă o gafă: “Nici o mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul”

8.184 de vizualizări
Foto: Facebook/Viorica Dancila
Premierul Viorica Dăncilă a lansat o rafală de greșeli gramaticale în declarația făcută azi, fără foi, la ieșirea de la Biroul Electoral Central, unde a depus dosarul de candidat la prezidențiale.

Dăncilă a reușit să înghesuie două erori într-o singură frază, spunând „Nici o mamă, din această ţară, să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia copilului”. Greșeala vine după ce anul trecut Viorica Dăncilă a spus, întrebată dacă îi este frică de plângerea penală depusă împotriva sa de liderul PNL, Ludovic Orban: ”Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

Citește și:

 


1 comment
  1. Si sistemul de invatamant a avut o contributie 🙂 Ati trecut-o clasa, uite ca a ajuns prim-ministru si acum va taie fondurile!
    Sa va invatati minte, stimati lucratori din Invatamant sa mai treceti toate loazele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cătălin Ciupală, profesor de matematică, propune calibrarea corecturii la Bacalaureat și Evaluarea Națională pe o lucrare-test, ca la BAC-ul internațional: dacă profesorul evaluator supraevaluează sau subevaluează o lucrare, atunci îi apare în platformă un steag roșu de atenționare

Cătălin Ciupală, profesor de Matematică la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”, din Braşov, are două propuneri privind corectarea lucrărilor de la examene naționale în platformă astfel încât să nu mai existe…
Vezi articolul