VIDEO La protestul profesorilor au venit și elevi / Se strigă ”Elevii sunt cu voi!” în Piața Victoriei

6.541 de vizualizări
Foto: Ilona Andrei / G4Media
Grupuri de elevi s-au alăturat protestului profesorilor din Piața Victoriei, scrie G4Media.ro. Au pancarte și strigă: ”Elevii sunt cu voi!”, iar profesorii aplaudă. Peste 10.000 de persoane s-au strâns deja în fața Guvernului.

Circa 15.000 de angajați din sistemul de învățământ sunt așteptați, joi, în Piața Victoriei, potrivit sindicatelor din Educație. Creșterile salariale ale profesorilor nu sunt prevăzute în oferta Guvernului, ci doar carduri de sprijin, potrivit unui document al sindicatelor trimis în teritoriu. Marșul se va desfășura între orele 12:00 și 16:00.

Video pe G4Media.ro


5 comments
 1. protestul nu e generat doar de lipsa banilor, aia se negociaza, de fapt. protestul este cauza nemultumirii generale din sistem. Sa ne amintim ca scanteia grevei a inceput acum vreo luna odata cu agresarea celor 2 profesoare in scoli.

  Sunt majoritatea elevilor nemultumiti de modul de admitere la liceu de materiile existenmte si de oferta educationala si calitatea scolii in general. Doar ca nimeni nu-i aude pe ei decat unii dintre proprii dascali.

  Ptr profesori lucrurile s-au complicat atat de mult in invatamant si s-au ingreunat incat intradevar ca sa le faci fata trebuie sa ceri un net de 7000 lei.

 2. sărmanii ăștia de elevi, de ce au venit, pe cine susțin ei? nu a auzit de la liderii de sindicat, în toată perioada asta, nici măcar o singură dată, cuvântul elev, în cerințele lor. ei cer doar pentru ei, pentru profesori, nu și pentru elevi/studenți….
  cred că normal era că studenții și elevii să pună la cale protestul lor, protest care să schimbe lucruri și pentru ei…
  bani visează toată lumea, dar la soarta copiilor văd că se gândește doar Dumnezeu 😉

  1. Ei,as!La elevi,te gândești tu!Și ,nu ești DUMNEZEU !Ești contrariul,Bau- bau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Lipsa cantinelor, principala problemă în desfășurarea programului “Masă caldă în școli”, arată un raport al ministerului / Existența unei cantine nu este criteriu în alegerea școlilor din programul pilot. În toată țara, doar 10% dintre unitățile de învățământ din țară au cantine

Principala problemă semnalată în desfășurarea programului masă caldă în școli este lipsa cantinelor școlare sau a spațiilor destinate servirii mesei calde, arată raportul privind stadiul implementării Programului – pilot „Masă…
Vezi articolul

De la 1 ianuarie 2023, noul cost standard per elev este majorat cu 7%, anunță Iulian Cristache, președintele Federației de părinți, după ședința Consiliului Național pentru Finanțarea Învățământului Preuniversitar. Procentul reprezintă media creșterilor salariale pentru personalul din școli

De la 1 ianuarie 2023, noul cost standard per elev este de 6.834 de lei, după cum a anunțat Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Părinților Edupart, după ședința Consiliului…
Vezi articolul