100 de elevi din familii vulnerabile din Sectorul 2 vor primi o masă caldă la școală și rechizite

296 de vizualizări
O elevă mănâncă masa caldă primită în fiecare zi prin Programul “Pâine și Mâine” / Foto: World Vision România
100 de elevi din familii vulnerabile care învață la Școala nr. 145 vor primi o masă caldă în zilele de școală și rechizitele de care au nevoie, potrivit unei postări a primarului Radu Mihaiu. Acesta a menționat că va fi derulat un program de educație remedială.

Potrivit primarului, va fi organizat un program pentru reducerea decalajelor școlare, la care se vor adăuga și „activități extrașcolare, asistență logopedică, consiliere psihologică pentru copii și părinți”.

„Școala nr. 145 are, din păcate, cel mai ridicat grad de risc educațional din Sectorul 2. (…) Copiii vor fi recomandați de școală și de serviciul de asistență socială Baicului și vor primi o masă caldă în zilele de școală și rechizitele de care au nevoie”, se arată în anunț.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Admitere la liceu 2023. Profesorul Cătălin Ciupală, despre ierarhia pe baza rezultatelor de la Evaluarea Națională: Vor fi destul de mulți elevi cu aceleași medii pe ultimele locuri. Nota la limba română va decide dacă mergi la mate-info sau la științe

Profesorul Cătălin Ciupală a declarat pentru Edupedu.ro că la admiterea la liceu „vor fi destul de mulți elevi cu aceleași medii pe ultimele locuri, vor fi greu de departajat”. În…
Vezi articolul

Proiectul Campus Politehnic Regional pentru Învăţământ Dual în Giugiu, aprobat de Consiliul Județean / Campusul se adresează celor aproape două mii de absolvenţi din fiecare an care termină clasa a VIII-a şi care au şanse foarte mici să obţină rezultate bune la liceu, spune președintele CJ

Consilierii judeţeni din Giurgiu au aprobat marţi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, participarea instituţiei în cadrul proiectului Campus Politehnic Regional pentru Învăţământ Dual, scrie Agerpres. Proiectul care ar urma să…
Vezi articolul

Cîmpeanu, despre renunțarea la obligativitatea tezelor și a numărului de note normat: Să lăsăm profesorului libertatea de a-şi adapta predarea şi evaluarea la specificul materiei, la specificul clasei căreia îi predă

Este important ca evaluarea elevilor să fie făcută de fiecare profesor ritmic, iar relevantă este media de la finalul anului şcolar, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, potrivit Agerpres. Declarațiile…
Vezi articolul