Astăzi este ultima zi în care poți redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit pentru Edupedu.ro. Completează formularul și îl trimitem noi la ANAF

11.039 de vizualizări
Redirecţionează 3,5% din impozitul plătit de tine către Edupedu.ro! De ce 3,5% și nu 2%? Pentru că după scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, ca să rămână aceeași sumă redirecționată, autoritățile au decis majorarea procentului ce poate fi donat ONG-urilor.

Am lansat Edupedu.ro în octombrie 2018, ca să schimbăm Educaţia. Ne-am propus să aducem la lumină informațiile esențiale şi să arătăm neregulile unui sistem care nu pune niciodată copiii pe primul plan, care își sabotează profesorii și cercetătorii. Susținerea voastră este importantă pentru a reuși să continuăm această misiune. Am reuşit şi vom reuşi, cu ajutorul vostru.

Redirecţionează până la 3,5% din impozitul pe venit către Edupedu.ro și astfel ne sprijini să continuăm eforturile pentru o educație de calitate.

Trimite formularul completat și semnat, scanat sau fotografiat, pe una dintre adresele:

  • redacție@edupedu.ro
  • mihai.peticila@edupedu.ro
  • raluca.pantazi@edupedu.ro
  • costin.ionescu@edupedu.ro
  • madalina.belu@edupedu.ro

Asociația Edupedu pentru Educație va trimite formularele primite la ANAF. Redirecţionarea nu te costă nimic și faci un efort minim. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Declarația se depune până la data de 30 iunie de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Care este procedura pentru redirecționarea celor 3,5% către Edupedu:

1. Descarcă formularul gata completat cu datele Asociației

2. Completează formularul cu datele tale și semnează. Datele Asociaţiei Edupedu Pentru Educatie sunt deja completate

3. Trimite formularul printat, completat și semnat la Administrația Financiară la care ești arondat. Formularele pot fi trimise până la 30 iunie 2020.

– Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor

– Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparții. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Edupedu.ro este o platformă online editată de Asociaţia Edupedu Pentru Educație.

Asociaţia Edupedu Pentru Educație este o organizaţie non-profit cu sediul în Urziceni, înregistrată în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale. Scopul Asociaţiei este să schimbăm Educaţia, să o îmbunătăţim, să ajutăm părinții și profesorii să își ajute copiii pe tot parcursul procesului educațional, să contribuim la o Educaţie pentru toată viaţa. Codul de înregistrare fiscală (CIF) este: 39983208, iar codul IBAN este: RO76 BTRL RONCRT 04716 41001

Vă mulţumim!


3 comments
  1. Formularul de declaratie “Formular nr. 230” la care duce link-ul inclus mai sus este pentru anul 2018!!!
    Va rog sa actualizati documentul (caci nu este editabil!), sau postati-l in varianta editabila! Va multumesc!

  2. Doamna Enisie si tot inspectoratul invatamantului nu gaditi,aveti o logica de copil cum puteti sa trimiteti copii la sustinerea bacalaoreatului in mijlocul pandemiei,e un risc foarte mare daca eu ma inbolnavesc si parintii mei tot cine va raspunde?, dumneavostra veti face puscarie.VA MULTUMESC

  3. Pentru mine mi-ar fi la indemana donarea unei sume de 2-3 euro lunar prin abonament telefonic la un numar scurt, asa cum solicita alte Ong-uri.
    Consider ca este o forma de donatie mult mai eficienta si sustinuta de mai multe persoane chiar daca este o suma mai mica.
    Cu multa apreciere, profesor preuniversitar, Miclea Denisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Metodologia de evaluare a profesorilor: Fișele se completează la final de semestru, iar profesorii prezintă elevilor, în prima săptămână din semestrul următor, propunerile de îmbunătățire a activității de la clasă / Fișa de feedback semestrial, modificată de minister

Evaluarea profesorilor de către elevi se realizează prin intermediul unei fișe de feedback semestrial, care este completată de către elevi în penultima săptămână a fiecărui semestru, se arată în metodologia…
Vezi articolul

Schimbări majore pentru voucherele educaționale de 500 de lei, anunțate de ministrul Marcel Boloș pentru anul școlar următor: Modificăm mecanismul în totalitate. Poate chiar creștem valoarea voucherului de la 500 la 750 de lei

Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a declarat pentru Edupedu.ro că, începând cu anul școlar 2023-2024, o să fie schimbat mecanismul pentru acordarea voucherelor educaționale pentru copiii din medii…
Vezi articolul

Consiliul Național al Elevilor se opune cu fermitate examenului de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: S-ar putea concretiza în meditații private, nivel de stres ridicat și dificultate crescută în alegerea filierei și liceului potrivit, elitism excesiv

Consiliul Național al Elevilor se opune cu fermitate susținerii admiterii la liceu în mod descentralizat, care s-ar putea concretiza în meditații private, nivel de stres ridicat și dificultate crescută în…
Vezi articolul