Ajutor la învățat și la teme: soluția simplă prin care orice elev poate avea rezultate școlare foarte bune în acest an, indiferent de școală sau clasă, chiar și fără meditații (P)

10.438 de vizualizări
Soluția completă de învățare SuperȘcoala.ro vine atât în ajutorul elevilor, cât și al părinților, care reușesc să mai amâne astfel intrarea în iureșul costisitor al meditațiilor, sau să pornească lecțiile individuale de la un nivel mult mai ridicat al cunoștințelor. A fost lansată în urmă cu un an și este disponibilă atât ca platforma web, cât și ca aplicație de mobil. Platforma conține în prezent lecții video de matematică, limba română, limba engleză și cursuri de dezvoltare personală pentru părinți și copii, dar și de nutriție.

La fel cum pe alte bine-cunoscute platforme de streaming se pot viziona filme, există o platformă pe care copiii pot urmări lecții de matematică, limba română și limba engleză, toate în format video și în conformitate cu programa școlară în vigoare.

Este vorba despre SuperȘcoala, soluția completă de învățare care vine atât în ajutorul elevilor, cât și al părinților, care reușesc să mai amâne astfel intrarea în iureșul costisitor al meditațiilor, sau să pornească lecțiile individuale de la un nivel mult mai ridicat al cunoștințelor.

Proiectul participă în prezent la programul de accelerare Innovators for Children, dedicat soluțiilor tehnologice care aduc un impact pozitiv pentru bunăstarea copiilor și a adolescenților, prin inovare scalabilă.

Superscoala.ro a fost lansată în urmă cu un an și este disponibilă atât ca platforma web, cât și ca aplicație de mobil.

Ce conține platforma în acest moment:
  • Matematică (clasele III-XII)
  • Limba română (clasele III-VIII)
  • Limba engleză (clasele III-VIII)
  • Dezvoltare personală pentru părinți și copii
  • Curs de nutriție pentru copii, oferit de către Wello

Pe lângă lecțiile video, sunt puse la dispoziție fișe de lucru cu rezolvări pentru consolidare și verificare, jocuri interactive pentru amuzament și exersare, precum și o secțiune de întrebări și răspunsuri după fiecare lecție, pentru a putea cere sau oferi ajutorul la anumite exerciții.

Modul de funcționare este descris în acest tutorial video:

Platforma SuperȘcoala conține și teste grilă, prin care copilul își identifică lacunele și află ce trebuie să învețe sau să își reamintească. În raportul personalizat, la fiecare răspuns incorect sau incomplet sunt sugerate videouri relevante, astfel încât să îi fie cât mai ușor să învețe.

Având în spate o echipă de profesori excepționali, SuperȘcoala este platforma care oferă explicațiile clare și complete de care copilul are nevoie pentru a învăța mai ușor, pentru a îndrăgi materia și a deveni mai încrezător în forțele proprii.

În platformă, copilul nu va găsi doar ce trebuie să învețe, ci și un curs complet despre cum trebuie să învețe eficient și cum își poate gestiona emoțiile la examene.

Accesul se face pe baza unui abonament la un cost modic (29 de lei / luna / materie).

În acest moment, tot programul beneficiază de testare gratuită timp de 7 zile.

Înscrierile se pot face aici: https://superscoala.ro


1 comment
  1. Da; practic doar pentru gimnaziu (cu exceptia matematicii). Deci liceenii, pe care ii intereseaza si alte materii, tot de meditatii depind, la o adica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Material susținut de ECDL Romania

Doi liceeni îmbină pasiunea pentru robotică și științe cu tehnicile de imprimare 3D: Toate piesele colorate de pe robotul nostru sunt făcute la imprimantele 3D de la liceu / Datorită acestor activități practice am aflat ce vrem să facem pe viitor

„Am intrat în echipa de robotică să învățăm ceva mai mult din liceu, pentru că în liceu nu înveți multe lucruri practice. Știm mai multe despre ce poate să urmeze…
Vezi articolul

Reacție dură a geografilor la “scăparea” lui Andronescu: Includerea geografiei în invenția de probă de BAC numită Creativitate ne provoacă o nemulțumire profundă

Reacție dură a Societății Române de Geografie, la ideile vehiculate de Ecaterina Andronescu privind ba eliminarea Geografiei de la BAC, ba introducerea materiei într-un examen numit “probă de creativitate”. Explicațiile…
Vezi articolul

LISTA Echipele și elevii care vor reprezenta România la Campionatul Mondial FIRST Tech Challenge din Houston, SUA, 2024. Etapa națională de la Iași a strâns 60 de echipe de tineri pasionați de educație STEM și antreprenoriat în robotică – VIDEO (P)

UPDATE Weekendul 22-24 martie, la centrul Agora din Iași a avut loc etapa națională a campionatului de robotică FIRST Tech Challenge Romania, ce are ca partener fondator BRD – un…
Vezi articolul

USLIP Iași, despre viziunea Andronescu: De unde aceastǎ apetențǎ de a obliga o masǎ de aproximativ 160 mii de profesori sǎ participe la cursuri de perfecționare în universități

„Aceastǎ viziune a Ministerului poate fi interpretatǎ ca o teorie a formelor fǎrǎ fond”, se arată într-un comunicat primit la redacție, semnat de Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământ, Iași. Sindicaliștii…
Vezi articolul