Cardul pentru prima didactică poate fi acum folosit și pentru soluțiile smart oferite de Flip pentru cadrele didactice (P)

25.016 vizualizări
Foto: Flip.ro
Flip, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor, vine în sprijinul cadrelor didactice cu soluții smart pentru buzunar și mediul înconjurător. Flip face acum parte din lista de comercianți parteneri pentru cumpărături cu ajutorul cardului pentru primă de carieră didactică în valoare de 1.500 de lei.

Astfel, beneficiarii primei de carieră didactică vor putea achiziționa telefoane sau tablete recondiționate de pe Flip.ro.

Ce este Flip?

Flip este un start-up românesc, fondat în 2019 de trei tineri antreprenori care și-au propus să facă mai simple și mai sigure vânzările telefoanelor deja utilizate. Modelul de business al Flip, inspirat din principiile economiei circulare, presupune achiziționarea și recondiționarea telefoanelor și tabletelor care nu mai sunt folosite, oferindu-le o nouă viață odată reintroduse pe piață.

Ce oferă Flip cadrelor didactice?

Cadrele didactice au la dispoziție peste 100 de modele de telefoane recondiționate la cele mai înalte standarde din industrie pe Flip.ro la prețuri de până la 1.500 lei, dar și tablete. Modele populare disponibile pe Flip la prețuri accesibile includ iPhone SE 2020, iPhone XR, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8.

Întreaga gamă de produse recondiționate la prețuri de până la 1500 de lei poate fi vizualizată pe site-ul Flip.ro.

Ce avantaje au telefoanele și tabletele recondiționate?

Toate telefoanele și tabletele vândute pe Flip.ro sunt verificate cu ajutorul a 67 de teste de calitate hardware și software, în service-ul propriu, și au sănătatea bateriei de minimum 85%. Acestea au aceleași beneficii ca în cazul achiziționării de produse noi: experiența de unboxing, livrare rapidă, garanție 2 ani, drept de retur 30 de zile, și de customer support.

Electronicele recondiționate sunt o soluție mai avantajoasă comparativ cu produsele din magazine, ce au un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Prețurile sunt cu până la 40% mai mici comparativ cu telefoanele noi, iar amprenta de carbon a telefoanelor recondiționate este cu 63% mai mică, în medie. Acestea pot fi achiziționate online, de pe Flip.ro, cu ajutorul cardului pentru prima de carieră didactică.

Ce este prima de carieră didactică și cine beneficiază de ea?

Prima de carieră didactică, în valoare de 1.500 de lei, este instrumentul cu care Guvernul României susține dezvoltarea profesională a personalului didactic pentru achiziționarea de produse și servicii specifice activității didactice. Aceasta poate fi utilizată conform pentru achiziționarea de cărţi şi cursuri de specialitate, precum şi de echipamente IT, inclusiv telefoane și tablete. De asemenea, din suma alocată se poate cheltui până la 30% pentru acoperirea de nevoi didactice individuale specifice.

Prima de carieră didactică în valoare de 1.500 lei va fi încărcată pe suport electronic (card) pentru următoarele categorii de beneficiari: personalul din învățământul preuniversitar de stat, cadre didactice, didactice auxiliare, aflate în activitate în anul școlar 2022 – 2023, precum și pentru personalul didactic având gradul didactic de conferențiar, șef de lucrări/lector și asistent. Aceasta poate fi utilizată până la data de 31.08.2024.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

INTERVIU Radu Alexandru Dincă, profesor de 10 la Titularizare, dar fără post: Este nevoie ca toată lumea să fie testată la un moment dat, în mod egal, și să nu mai existe permanență în sistem

Radu Alexandru Dincă este absolvent al Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București și unul dintre puținii candidați din București care au obținut nota 10 la Titularizare. Cu toate…
Vezi articolul

Ce este inteligența emoțională? Dragoș Iliescu, specialist în psihologie organizațională și măsurare psihologică, în conferințele “Știința pe înțelesul tuturor”

Ce înseamnă să fii inteligent emoțional? Dragoș Iliescu, specialist în psihologie organizațională și măsurare psihologică, va vorbi pe larg despre inteligența emoțională, în cadrul unei conferințe organizate de Universitatea din…
Vezi articolul

Dosarul cu șină, obligatoriu la Titularizare 2023 – cel mai mare concurs de angajare din România – la mai multe inspectorate școlare județene / Adresarea în scris către profesorii candidați, plină de majuscule, semne de exclamare și sublinieri

Mai multe inspectorate școlare județene anunță candidații la concursul de angajare în învățământ, numit Titularizare, că dosarul cu șină este obligatoriu, dacă vor să fie profesori sau să continue să…
Vezi articolul