Elevi și studenți, consultați pentru modernizarea celei mai mari clădiri a autorităților publice, în Harghita

153 de vizualizări
Foto: Facebook.com – CJ Harghita
Studenții și elevii care studiază în clase cu specializare în proiectare, alături de proiectanți și cetățeni obișnuiți, sunt invitați de Consiliul Județean Harghita să vină cu idei și propuneri de modernizare a unei clădiri a autorităților publice, în sensul ca aceasta să devină “clădire SMART”, “cu un aer familial”. Este vorba despre Palatul Administrativ, pentru care Consiliul caută soluții de creștere a eficienței energetice, scrie Agerpres.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, consideră că este esenţial ca în interiorul clădirii sa fie găzduite cât mai multe evenimente culturale, pentru copii şi familie, “astfel încât aceasta să devină un mediu familial pentru cetăţeni şi în beneficiul lor”.

Sugestiile, ideile şi propunerile locuitorilor şi proiectanţilor sunt aşteptate până în 6 decembrie, la adresa de e-mail info@judetulharghita.ro.

Clădirea Consiliului Judeţean Harghita, unde îşi desfăşoară activitatea mai multe instituţii publice, a fost construită în perioada 1984-1985, este cea mai mare din judeţ, având o arie construită de aproximativ 4.800 de metri pătraţi şi o arie desfăşurată de circa 20.000 de metri pătraţi. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Imagini tulburătoare filmate de o educatoare care lovește un copil pe motiv că refuză să taie fructe pe farfurie / Inspectorul școlar: Educatoarea a fost dată afară din învățământ în această dimineață

Imaginile cu comportamentul violent al educatoarei de la o grădiniță din Fetești, județul Ialomița, au fost filmate chiar de către cadrul didactic și au fost publicate pe Facebook de către…
Vezi articolul

Dezbatere Edupedu.ro – UiPath Foundation - Brio.ro

VIDEO Ligia Deca: Ceea ce putem face de anul viitor este ca în cadrul materiilor deja existente să folosim resurse digitale și să investim în formarea profesorilor

De anul viitor, profesorii ar putea începe să folosească resurse digitale în predarea materiilor deja existente ca parte a procedurii de digitalizare a educației, iar pentru acest lucru autoritățile trebuie…
Vezi articolul

Salariile profesorilor debutanți ar trebui să crească cu circa 62%, conform calculelor pe baza prevederilor din proiectul legii educației. Aplicarea ar avea impact asupra tuturor salariilor cadrelor didactice, iar impactul bugetar al acestei măsuri este estimat la peste 8 miliarde de lei

Profesorii debutanți ar trebui să aibă o creștere a salariului de aproximativ 62%, potrivit calculelor Edupedu.ro pe baza prevederilor din expunerea de motive a proiectului Legii învățământului preuniversitar. Bugetul pentru creșterile…
Vezi articolul