Fost consilier al lui Dăncilă, promovat de baronul PSD Ionel Arsene ca secretar de stat la Ministerul Digitalizării

788 de vizualizări
Foto: Bogdan Dumea – Facebook.com
Bogdan Mihai Dumea, un protejat al baronului PSD de Neamț Ionel Arsene, a fost numit vineri de premierul Nicolae Ciucă în funcția de secretar de stat la Ministerul Cercetării, Dezvoltării și Inovării, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Dumea a fost în 2019 consilier la Guvern în mandatul de premier al Vioricăi Dăncilă, potrivit declarației de avere. În 2019, el avea trei case, trei terenuri intravilane și un apartament, două autoturisme, o motocicletă și un moped.

Firma sa, Creatory Org SRL, a avut de-a lungul anilor mai multe contracte din bani publici cu Consiliul Județean Neamț (condus de Ionel Arsene) și cu localități din județ.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Senatorul Ștefan Pălărie le cere explicații premierului și ministrului Educației, după ce Guvernul a aprobat alocări de doar 2,4% din PIB pentru Educație în următorii 50 de ani / Asta e viziunea contabilă și lipsită de orice leadership a guvernanților. Este un mare semnal de alarmă

Guvernul României a aprobat prin Programul de Convergență, ca până în 2070, statul român să aloce 2,4% din PIB pentru Educație, iar planul urmează să fie trimis la Comisia Europeană.…
Vezi articolul