Luni începe şcoala. Câţiva părinţi au venit duminică şi au dezinfectat şi curăţat clasele în care învaţă copiii lor

Câţiva părinţi au mers duminică la şcoală şi au făcut curăţenie. Imaginile au fost postate de reporterul PROTV, Vitalie Cojocari, pe pagina sa de blogger. Este vorba despre mamici şi taţi care au venit cu role de hârtie, dezinfectant şi soluţii de curaţat, au şters pe jos, băncile şi tot mobilierul din clasă sperând ca luni, la reluarea cursurilor, copiii lor să fie cât de cât feriţi degermenii gripei.

Iată mesajul publicat de Vitalie Cojocari:

“Într-un București înghețat, aproape apocaliptic, cu copaci căzuți, oameni accidentați, părinții au fost invitați în școli să lupte cu germenii gripei.

Înarmați cu dezinfectant, au curățat cât de bine au putut clasele copiilor lor, sperând că epidemia îi va ocoli. Aici, poze dintr-o clasă pregătitoare!

Apropo, mâine se face școală, nu vă lăsați prostiți de Fake News-urile de pe FB!”

Reamintim că România este în pragul unei epidemii de gripă:

Total
165
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Top 10 cele mai bune școli din București la Evaluarea Națională 2018 după criteriile de performanță. Nicio școală din sectoarele 3 și 4 nu este în acest clasament

Top cele mai bune școli din București este deschis de Colegiul Național de Informatică ”Tudor Vianu”, în  ”Analiza rezultatelor la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a – 2018”,…
Vezi articolul