Luni începe şcoala. Câţiva părinţi au venit duminică şi au dezinfectat şi curăţat clasele în care învaţă copiii lor

5031 citiri
FOTO: Vitalie Cojocari
Câţiva părinţi au mers duminică la şcoală şi au făcut curăţenie. Imaginile au fost postate de reporterul PROTV, Vitalie Cojocari, pe pagina sa de blogger. Este vorba despre mamici şi taţi care au venit cu role de hârtie, dezinfectant şi soluţii de curaţat, au şters pe jos, băncile şi tot mobilierul din clasă sperând ca luni, la reluarea cursurilor, copiii lor să fie cât de cât feriţi degermenii gripei.

Iată mesajul publicat de Vitalie Cojocari:

“Într-un București înghețat, aproape apocaliptic, cu copaci căzuți, oameni accidentați, părinții au fost invitați în școli să lupte cu germenii gripei.

Înarmați cu dezinfectant, au curățat cât de bine au putut clasele copiilor lor, sperând că epidemia îi va ocoli. Aici, poze dintr-o clasă pregătitoare!

Apropo, mâine se face școală, nu vă lăsați prostiți de Fake News-urile de pe FB!”

Reamintim că România este în pragul unei epidemii de gripă:

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Meleșcanu, despre limitarea indemnizațiilor pentru copii în Austria: Va fi o scădere de 50% a acestor subvenții/ Este un caz de discriminare/ Evaluăm posibilitatea să ne adresăm Curții Europene

Guvernul României evaluează posibilitatea de a se adresa Curții Europene de Justiție, în cazul intrării în vigoare, în Austria, a legislației privind ajustarea nivelului alocațiilor pentru copiii nerezidenți ai lucrătorilor…
Vezi articolul