Medicul Mihai Craiu a închis platforma „Spitalul Virtual pentru Copii” de pe Facebook și citează ca motive ”ura și frustrarea”

4.072 de vizualizări
Mihai Craiu / Foto: Spitalul Virtual pentru Copii
Medicul pediatru Mihai Craiu, care a oferit online timp de patru ani sfaturi şi informaţii despre sănătatea copiilor, a anunţat că va închide platforma „Spitalul Virtual pentru Copii” deoarece există doar „ură şi frustrare”, pentru sunt „foarte mulţi pe care îi irită cele scrise aici”, transmite News.ro, citată de G4Media.ro.

„Cred că explicaţiile nesolicitate nu aduc nici un fel de beneficii, în România. Probabil că trebuia să fac acest efort cu mii de răspunsuri şi comentarii, aici în SVC, în toţi aceşti aproape 4 ani. Un efort voluntar (adică neretribuit în nici o formă, nici direct, nici indirect) destinat unei utopii… Nu spun că nu a folosit nimănui… Probabil că unora le-a fost de folos. Sunt câţiva părinţi (ştiu ei care) ce au copiii în viaţă datorită SVC. Dar sunt şi foarte mulţi pe care îi irită cele scrise aici şi nu au altă soluţie mai buna decât „producţiile” suburbane”, a scris medicul Craiu pe Facebook.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

7 comentarii
 1. Un tip fain ,calculat si profi!
  Dar e greu sa convingi ‘romanismul ‘de ceva bun !’dilema ‘acestui om este ‘dilema ‘omului care vrea sa faca BINE ,fara a astepta altceva in schimb !Dar ‘carcoteala ‘,’barfa ‘,’ipocrizia ‘ne determina sa credem ca le stim pe toate!suntem un popr exceptional !tot timpul stim mai bine decat doctorii ,profesorii ,oamenii de stiinta ,experti ,soferi ,asistenti medicali ,etc !ne pricepem la toate si tot timpul putem mai bine !un popor care citeste cum citeste ,adica deloc ,nu are cum sa se priceapa la ceva !si daca doctorul ar fi vrut bani ,e normal sa fie asa!stiinta costa !

  1. Ce urât comentați!Din cauza răutății dvs și a celor ca dvs i s-a și luat omului să se mai străduiască aiurea.Nu e nimeni de fier,să știți!

  2. Caragiale spunea bine “Amice, nu fi idiot!”
   Vorbesti aiurea despre un OM pe care nu il cunosti si faci presupuneri de dragul de a te simti important.
   Acest domn doctor m-a ajutat enorm si este un profesionist desavarsit. Dar asa sunt unii, isi acopera propria lipsa de valoare aruncand cu mizerie in oameni care sunt cu mult deasupra lor si a nivelului lor de gandire larvara.
   Din cauza celor multi ca tine lucrurile bune, facute cu mult efort si dedicatie, ajung sa moara sufocate de ura voastra viscerala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Școlile trebuie să identifice și să raporteze numărul elevilor în situații de risc cu privire la încheierea mediilor pe semestrul I. Cîmpeanu: Vom stabili un plan de intervenție personalizată pentru evitarea abandonului școlar

Ministerul Educației va dispune către toate unitățile de învățământ, prin intermediul inspectoratelor școlare, identificarea și raportarea până la 11 ianuarie 2021, a numarului elevilor aflați în situație de risc cu…
Vezi articolul

Program de sprijin pentru elevi defavorizați, prin Fundatia “Virtute et Sapientia” a Universității din București / Se pot înscrie elevi care acum sunt în clasa a VII-a

Universitatea din București anunță începerea înscrierilor pentru anul școlar 2022-2023 în programul SEED – Sprijin Educațional pentru Elevii Defavorizați, disponibil pentru elevi care în acest moment sunt în clasa a…
Vezi articolul